Subscribe Twitter

Wednesday, January 21, 2009

~bkn tntang keusahawanan!tentang new b0rn baby~


hell0w2...haittt sumer..ini siapa?ini anak saudara ku yang kedua..setelah 6 tahun abangnya membesar,lahirlah baby ini..baby nih baby gegurl..perempuan..tengok la tuh,tido pon muka masam jer..ish2..ape nak jadi dgn anak sedara aku sorg nih..t dah besar jd mcm umi k...bek jek..haha umi stand for mak su...=) bagus gak perempuan,takde la nanti nak main ultraman macam abang awis dia jek..huuu nama dia?macam la aku tau..entah..aku pun belu dating dengan dia,tak tau macam mana comelnya dia lau face t0 face..

tp yg pasti,aku memang suke dgn baby...aku pntang sikit lau ada baby..biasala,xde adik kan..suke sgt2 pgng baby..comel lar...khamis mlm nih balek mu0!!yeyyyyy...t jumaat pg umi g hospital yer baby...jgn lupe pnggil doc yg hnsem2 smbut umi..haha xleh blah sngguh...

minggu cuti nih aku nak habiskan dengan dis lovely baby jer...jgn ganggu aku..haha kerja aku kt rumah merakam aksi si comel..lalalala~ tunggu post terbaru pas aku bersemuka dgn dis baby!!

6 comment(s):

aisyAh said...

sy xsyg adek2 sy
tp sy syg baby!
haha..bley plk cmtu ek..

itu baby muka masam macam hani gak r!!~haha~~~

~roslinda~ said...

haha taw xper..leh plak gitu..ish3..
haha
masam cm 0rg?
haha 0rg p0n rase gitu sbnrnyer...haha
kuat gak impak mak cik dy..haha
tid0 p0n muke msam..haha bgus2

Anonymous said...

huhu best nyer..
omel giler..
jangan..jangan..
x timang..!!!
agaga..^-^"

~roslinda~ said...

haha siapaka gerangan wahai an0nym0us ini??hehe
wawa ker??
errr...xksh la...
mmg tgh timang r nih..haha
smpai2 kul 5 pg je trus kac0 dy...huuu

S90 said...

salam.. tersesat dan menyinggah membaca di sini..

~roslinda~ said...

S90:waalaikumsalam...salam diterima..trima kasih sbb sudi nyinggah..=) sile2...