Subscribe Twitter

Saturday, October 10, 2009

~es0k,lusa,tulat?~









wah....sejuk...

kini di library...eheh...sejuk3....wuuuu

nak balik,,,tapi kat bilik nanti pun bukan buat apa pun

jadi,kita layan internet ni dulu ye...

bukan senang nak g library ni,melainkan kalau ada assignment..h0h0

isnin ni keluar result SLTP,wahhh takut..

aku tak nak mengharap sangat,nanti kuciwa je klu x dpt...
tp dlm hati,,mestilah harap dapat...

aku lagi rela jadi lecturer.huh doakan aku yeh.amin,

bila kita rasa kita sedih,kita mesti ingat,Allah sentiasa ada di sisi kita bila kita perlukannya.ingat yeh.

internet di bilik,of course la tak boleh lagi.dah nak exam dah pun.

minggu depan ada role play mandarin.mati.tak hafal lagi.haha biar la,malas.

dah la,nak try cari bhn tuk assignment dr.zul.deadline last class.daa~

wish me luck yer~

3 comment(s):

rHAzeS m0HamAd said...

selamat maju jaya...yaeah!

rHAzeS m0HamAd said...

selamat maju jaya...yaeah!

tashigi comey said...

cinta membawa ke library.. hahaha