Subscribe Twitter

Saturday, November 21, 2009

personal impressi0n? ab0ut men

......................................................................................


wahhh,betul,ini sangat serius.

ada beberapa perkara yang buatkan aku rasa dan cakap macam ni,,

"wahhh,lelaki itu sangat c0ol + mach0"

welll,biasalah.nama pun perempuan kan.heh

eh,silap2.bukan dari segi rupa 0kay.dari segi k0cek.haha n0 lah,just read.

1.kamera iniwah,sangat c0ol sape yang ada.suke2.lagi2 lau wah waktu die ambik tu sangat lah menunjukkan tahap c0ol nye ituh.haha takdela.ini bukan tuk laki je k0t,pempuan p0n juge.maybe sebab aku sgt suke fotografi k0t,tapi nak buat mcm mana kan,tak mampu =[ (buat cite sedih tibe2) waktu 0ne 0f bl0gger yg juga kawan kat fb(eh bukan bl0gger b0y la,bl0gger bl0gsp0t =p) letak primary pic dgn adk beradik kamera ni,ak teruja dah.baru nak ngurat. tp bkn dy punya lak dia kata.hampa.haha tak de lah.aku minat gile arh dgn kamera nih.cm styl0 gile k0t.best3.nak gak!!!~huu sabar lah hani,kau tunggu 10 tahun lagi.jangan berangan.baek~



2.BMW


ini kereta idaman aku la.takde pun sebb apa2.s0,kalau ada nmpak mana2 bmw,mesti teruja.ish2,lawa2.0f c0urse r sape bawak ni mesti nampak c0ol je an?ke x?haha xdela...c0ol la weh...sejuk mata memandang kete.ini jugak aku nak capai.20 tahun ag k0t.haha nih ha,pak cik hamman punye 6 series.styl02.syg arh kamu!

3.ini m0re kepada keminatan aku,takde kaitan dengan lelaki yang ada ni

iPhone,lapt0p buah epal...heee sangat mengg0da aku.lawa.lagi2 putih.siyes.yang nih,7 tahun ag k0t.haha kumpul duit dulu ye hani.budget2..berukband jugee!da siyes tensen dgn tenet usm.huh.lau ada 0rg nak bg kn best.h0h0 =p

cukup.itu saja kadar merepek aku hari nih.eh jap.

aku bangga dengan diri aku sendiri hari ni.jadi suri rumah yg berjaya.haha dpd baby sitter,lipat kain,masak.haha bangga tak?=p dengki2..haha

cukup2.hani g men jauh.merepek je taw.

baek~sambung tgk l0ve letter,ada shiw0n 0ppa.meh tgk meh!

p/s:abgku mahu kahwin minggu depan~

2 comment(s):

criestz said...

lame da xlwt blog kamo.. bz gile2 ngn exm.. da abeh daa~

~roslinda~ said...

heee sy jugeee...
=]