Subscribe Twitter

Friday, January 29, 2010

lorh.IRIS tu sjenis bunga kah?



dah tengok IRIS tak?

serius best.serius sedih.serius smart gila.

suka gila lagu kim tae woo-dreaming dream dlm cite tuh.i like!!!!!!!


download sini~best!

;)


once U said don't bother,I won't forever.

hati tak berapa nak okies.

this is me

kalau hati sakit,aku tak cerita pada orang.sbb aku tak pandai nak express feeling aku.tapi aku ada cara aku sendiri.dan orang2 tertentu je yg taw what if......

banyak benda aku nak cerita dlm ni.tapi takpelah.aku dah dapat medium baru untuk luahkan apa yg aku rasa sekarang nih.tQ.

aku rasa nak deactivate facebook.~


3 comment(s):

ijad said...

cantik blog...

Tendou Sani said...

dah donlod lama dah...tp x tgk2 smpi skg...huhu

~roslinda~ said...

ijad>>tQ2..;)

tendou>>l0rh ye ke.tgk lah.siyes tak bosan!;)