Subscribe Twitter

Saturday, June 27, 2009

~trip t0 padang and bukit tinggi,ind0nesia~

0uh,,when arrival..

haha d0n menti0n t0 him,his picture was here =)


time tengah b0san...huh


tasik maninjau



at 'lubang jepang' 0r lubang jepun in malay



tasik singkarak


aku upl0ad sume gambar ni malam tadi.tapi baru skang aku tulis p0st ni.semalam ak mmg letih yg amat.keracunan mkann dtg lagi.malam tadi tak b0leh tid0.sakit yg amat sgt...rasa mcm dah ke hujung nyawa.huh

guider yang guide kita0rg kat gua,lubang jepun tu sebaya dgn aku(da s0al siasat)haha.dia suh beli cendrahati tuk c0w0k.

"enggak ada c0w0k lah"

"tak kan enggak ada.kan di malaysia ramai cowok2 nya"taram jek ayat ni haha

"enggak,udah pupus semuanya"

=) betul kan,aku jawab?

driver tu pulak ada iras2 si A*..peh...tak bleh blah...dah la,sblum g,da nmpak dy da..jadahnye nih..haha

malas la nak cite pasal trip ri tu.letih masih berbaki lagi.dah la kat sana keracunan makanan gak.kat sini pulak tak habis2 lagi.bosan arh cmnih.tak nak kawan.

yg dpt aku simpul2 kan,,bandung lagi best dari padang.

td g ambik adiah dania,menang tpt ke3 tu.t aku update lg psal tu.

dah arh...ch0w..

p/s:kesten suruh aku ckp cmni =p

ATT;saya mencari jejaka yang namanya bermula dengan huruf A da berasal dari wilayah.tak kisah la wilayah persekutuan,putrajaya mahu pun labuan.terima kasih.jika ada,sila lah contact saya.hahaha



5 comment(s):

princess hearty said...

skali muncul btol tak tau...
hahahaha....
ada award utk anda.silakan amik...
huhu.. bandung mmg lg best dr padang.. hehe...

+ aisyah + said...

saya mencari yang bermula dgn huruf M..huhu...muhd mesti ada depan nama...xde xmo..tapi kalau omputih kacak,ape2 huruf pon boleh..haha

~roslinda~ said...

princess hearty>>haha lau mncul bt0l2...dialu2kn...sbb faceb0ok da galakkn..haha award?0k jep...t sy amek k...thanx..tuh r...bandung ag best l0r..pdg b0san!

aisyah>>haha 0rg xksh p0n...tp dsbbkn wat 2x kuiz kt faceb0ok,dua2 kali dy ckp huruf A..tnsen t0l..huhu haha t0l2...pe2 p0n huruf p0n leh je lau kacak..t0tally agree!!haha

sHaH said...

lain kali aku nak ekot..
wakakaka...

matgeo said...

waa..best