Subscribe Twitter

Tuesday, July 21, 2009

nimen hao ma?

heeee

any0ng(selit k0rea lak..entah pe2...)

nimen ha0 ma?hao jie bu jian..

w0 hen ha0(x tnye p0n heeeeee)

nimen mang ma??

wo bu mang(always)

heeeeee sesungguhnya saya dah fed up dengan nak google molecular weight segala bagai itu.huh nanti cari benda lain,yang ditanya lain pula dalam kelas..huuu

so,apabila dah terlalu bosan,maka keluar la buku bahasa cina..heee practice makes perfect

ouh,tadi ada discussion pasal subjek doc chow..bagus r ade addition member dak master ni..hehe kureng sikit pening otak pikir..pas tu,tanya pasal subjek doc azlan gak..haha dah selesai da assignment yg dia suruh buat tu,tak payah google lagi!=) happy*

lagi satu,,saya layak untuk sit MEDSI test...tuk jadi pendidik kena ambil test ni..knonnya ada 300 s0alan,tanya pasal minat,kecenderungan,n lupe lah..tapi yang paling penting minat untuk jadi pendidik..heeee aku minat,kena tanam dalam hati..nanti suh mak ayah aku tanamkan...h0h0 tak tahu lagi bila,lagi 2 minggu kena check kat HEP..ingatkan ea!!huu lau lulus,nanti ada interview..doakan aku dapat scholar ni..amin

dah dapat ypj tapi agreement tak sampai lagi,so tak termaktub lagi apa2...huu

wan'an~

14 comment(s):

lea said...

menyempat je blajar bahasa cine tu ye..hehe

~roslinda~ said...

0uh....mesti lar...
t klu la0shi tnye br yakin skit nk jwb...haha
pdhal dlm kelas mcm hape...blank gile

R LEeN said...

lau she' huhuhu....

ni hao ma?

ni pao liao ma?(jwb tau!)

ni pao liao nali?(jwb2)

mang tu apa ek?

aku xpaham jugak hao jie bu jian...pe tu?

~roslinda~ said...

haha
rahsia...
dan aku xnak jawab s0klan k0...
haha
nak bljar r sndirik
muaahhahaha
gelak jahat gile

R LEeN said...

ah!!!

xnk jwb sebab xtau r tuh.....

jap g aku bg jawapan ko nye ayat tuh...

huh....kedekut ilmu!!!

~roslinda~ said...

hahaha
nak belajar kena
pndai carik...
berusahalah ssngguhnye...
hahaha
nk g eye 0n msia r...ak dpt dskaun student...rm8

R LEeN said...

g r sendirik......

lalala....(ketawa jht jgak)

~roslinda~ said...

0k!
haha
ak suh mmber fs ak bnjer r...ahhaha
jgn mkn cupcakes ak taw...hahaha

R LEeN said...

eh gedik btol la budak nih...

yela2.....j0m....ko banje!!!

transformers pun xtengok lg nih tau.....

~roslinda~ said...

erk...tgk la t cmne...
lalalala

tggu biasiswa

Monkey D Luffy said...

satu kali jer aku lulus Medsi

gagal interview :(

~roslinda~ said...

l0r ye ke????
sng x medsi????
huuu
interview dlm bm ke bi?
susa???

sHaH said...

huhuhu..
skrg nak jadik cikgu susah gak ek?
aku dulu takde medsi, medsi nih..
papehal..
gud luck dear..

~roslinda~ said...

bkn jd cekgu...
tp nk dpt biasswa pnye r susah...huu