Subscribe Twitter

Saturday, August 29, 2009

aku suka tanya,"ini pertanyaan ke penyataan?" =)


*i miss her s0 much*

heeee title macam tak ada kaitan.tak apa.asalkan diri happy.=]

ini,aku ada satu persoalan berlegar-legar di ufuk minda ku ini(ecey tak boleh blah).

bila anda berpisah dengan ex anda.sama ada ex anda atau anda sendiri sudah ada pasangan masing-masing,kenapa mesti ex atau anda sendiri nak tahu apa terjadi pasal diri ex dia sebelum tu?contoh paling senang,mungkin mengintai dari timur..haha apa aku merepek..mengintai kat laman web peymes macam facebook,friendster ke..apa2 je la.tuh yang paling mudah.nak susah sikit,sms or call.nak lagi susah banyak,pergi rumah dia skodeng,xpun melawat namanya.mengeratkan silaturrahim.

pandangan aku

^-0~maybe ade feeling lagi kot sikit..(ni untuk yang baru lepas clash)
^-*~saje je nak tahu apa jadi pada dia...tak salah kan...

bak kata r0omate kmj aku,fara

"dia nak tahu apa jadi lepas pemergian dia kat budak tu"

heee sama ada bagi efek ke tak kat hidup dia k0t..

lau ada p0n,bukannya dia b0leh tahu..melainkan orang tu bagitahu..kan?

saje je..b0san sangat..p0st entry ni..heeee padahal tak ada kaitan dengan diri sendiri

selamat ber'fly' la kepada ,kawan sek0lah aku ye..j0m2..raya rumah cikgu anda..(macam la dia baca)=p

11 comment(s):

Natsu said...

saye dh trbace dh ni. selamat ber'fly' jugak kt awak.

~roslinda~ said...

hahahaha
anda ke?
x...sy x fly...
sy blajar sini jep..
=p
1 mlysia...tibe2,,haha

Monkey D Luffy said...

perasaan jeles tu ada lg

R LEeN said...

aku tau dah......

k0non xde kaitan...aceh!!sponc

~roslinda~ said...

luffy>>jeles??erk??

kak lin>>ish...xde kaitan la...ape pulak nih...aku memang dah lame pikir pasal ni,b0san sangat lame cuti..h0h0

R LEeN said...

Owg lain leh r ko tipu weh....

muahahha...kan aku yang teman ko g ngintai umah dia....

alamak!!!
terlebey suda

~roslinda~ said...

spe yg ngintai umah dy lak nih...

hang yg terhegeh2 nak g kasi kad insuran kt dy...

cabar ak sgt haish...

cettttt

sudey~

jgn bikin hal di sini,ini tiada kaitan dengan aku..duhh

mesti keje k0 kan yang v0te p0st ni...k0 mmg,xde keje

fay said...

ayat last tUh cm d xsabO nk raye..
kOh3..

title kmu salah ejaan sih.
kalo ckgu BM tgk.
ish3.
penyataan.
bkn pernyataan.(tah2 silap../)

~roslinda~ said...

hahaha
mmg x sabar nk raya p0n...
balik kg..0o0o0o0 balik kg...
lmbt ag huu =(

eh ye ke?
sy dulu A1 bm...salah ke?
haha
k2...sy fix

layhaag?? said...

haha..
CETT!
konon XDE KAITAN..
lau xde kaitan org xwaT r post..
HANI rakus~~
hee

~roslinda~ said...

leha la rakus...
hahahaha
smpai ade 0rg search kat g0ogle lg...
hahahaha

xde kaitan la...=p