Subscribe Twitter

Sunday, October 18, 2009

~kenapa nih??~

aku tak tahu kenapa dengan aku hari ni.

assignment tuh dah assume siap.

nak study,tapi tak boleh.

nak study subjek dr.ch0w,tak masuk 0tak.

nak study mandarin pun sama.

kenapa ni??????

apa dah jadik ni??

wake up la hani!!!!

exam dah nak dekat,kau jangan nak buat perangaii pulak..

0h ye,cakap pasal exam..ini jadual saya..huu

4NOV(RABU)9A.M-12P.M
EBP201-POLYMER SYNTHESIS

9NOV(ISNIN)9A.M-12P.M
EUP222-ENGINEER IN SOCIETY

16NOV(ISNIN)9A.M-12P.M
EBP200-POLYMERIC MATERIAL

18NOV(RABU)9A.M-12P.M
EBP202-POLYMER STRUCTURE

20NOV(JUMAAT)3P.M-5P.M
LAC100-MANDARIN 100

FIGHTING HANI!!!!!!!!!!!!!I WISH I COULD,,,

NEED THEM...^-^ LUV YA~

MAKE THEM PR0UD,,U R D BEST!

p/s:aku rasa orang sekeliling aku saje je nak menguji aku,psycho aku.huuu
.aku dah cukup teruji.

6 comment(s):

tashigi comey said...

aku taw NAPE xley foKus..
ciaNye dea teruJI NAK dekat final..
NSB baeK Aku da AMAn skit..
heh~

WEY XYAH R g mandarin sok, lau g sok msti kena pye..
sok x rmai ORG..
huhu..
(jom r waT jahat)..

~roslinda~ said...
This comment has been removed by the author.
+ aisyah + said...

hani, if a cengeng && weak gurl like me can still survive,kamu yang tabah,yg bley jalan jauh2 utk blaja mesti mampu melakukannya..

cheers~~

=]

~roslinda~ said...

lwak r aisya...haha
thanx2
haha
tp siyes lwak,,,tbah la sgt...huuu

andaq said...

thnks singgah.
nice ur blog too..
:)

~roslinda~ said...

andaq>>
thanx 4 dr0p by..