Subscribe Twitter

Thursday, December 31, 2009

D40 or D3000?

erk

dunn0

YPJ bermurah hati bagi duit lagi sem nih.haha

eleh,memang lah.t ak kena bayar gak.haha

xpe,aku try dapatkan cgpa 3.5 ke atas.t bayar separuh jek.=p

ish2.k0npius.

nak ke tak nak.

d40 2nd hand rm1500 with lens 18mm-xx

0r

new d3000 rm1999(body only)

hahahahhaha

sudah

menggoda betul lah.

ish,tapi macam lebih ke arah tidak lah.

entah2.ambik masa lagi untuk fikir.

p/s:deep thinker =p

p/s:hahaha thanx aisyah.bernas sungguh.actually,kan tak de niat nak beli pun even duit rm10000 dalam tangan.sebab?sebab bila semakin kaya,maka roslinda hani semakin kedekut.haha sekian.syg duit 0wh.=] maybe n0t n0w,later maybe.m0tif p0st ni=saje jek heee untuk panduan kemudian hari ke

2 comment(s):

+ aisyah + said...

*sila hati2,komen seterusnya agak kasar dilakukan demi mnyedarkan hani (wahhh)*

hani,duwet YPJ tu bg utk ape?byr yuran,beli buku kan?

pastu,camera tu penting ke?yeahh yeahh hani minat amek gambar tapi ape yg penting skrg?study or hobby?

duwet blom tentu sentiasa ada kat masa depan. mana tau tiba2 nak buat praktikal kat oversea ke,atleast duwet dah ada.

plus hani pon dok jauh kan..duit ulang alik penang muar tak murah..kalau jimat skrg,masa depan mungkin sedikit terjamin...

but if hani dah minat,dan if hani sendiri tau sama ada hani perlukannya sekarang,then go for it,beli je..

sekian.hrp maaf jika tersentap.

happy new year! =)

~roslinda~ said...

harharharhar
aisyah2
kan 0rg dah tulis tuh
mmg lebih ke arah tidak
even waktu 0rang tulis p0st tuh p0n,0rg xde niat sgt nak beli
sbb bile duit dh brtmbh,sy akan jadi semakin l0kek.
hahahha
syg duit lah.
n0 way lah skang.
later maybe.