Subscribe Twitter

Friday, January 1, 2010

new year?


*eleh2.berlagak dah ada motor.pakai g0wn pun berusaha tuk naik.umi p0n ada moto gak.motokar.heh*








*eee tak m0 lah.*


haapy new year guys.

i wonder why

kenapa waktu awal muharam hari tu tak da yg sms wish?

tapi waktu new year 2010 ada je yang wish?

erk,biar lah.diaorang terlupa k0t.tak pun diaorang tak sms aku.haha =p

tahun hijrah yang baru.sama azam.t0 be better2 pers0n.insyaAllah.

sama juga dengan azam 2010.tak da beza.

0uh n0.my age.

will be 20.hate this part.

xmau,saya tetap 19 lagi ye.

p/s:kenapa b0san sgt nih??

11 comment(s):

anOnYmOusLySpooKy said...

aku de stu soklan r..pasl header ko tue, sold??
da dibeli ke?
hahaha

~roslinda~ said...

s0klan yg bagus ye,,,
trima kasih kpd pengaju s0klan..haha
erk..
jadahnye
single lg arh!~
yg dijual tuh erk.,.gamb0 tuh..ahhahaha
xde ayat len arh..gune apa yg ada jek..haha

tashigi comey said...

hahah.. trimas2.. pengaju mmg teruja mengajukan soklan..
hahaha
pas2 sejak bile lk guna nasyid ne?>?

~roslinda~ said...

haha
k0 mmg teruja tuk kenakan ak..
ak taw tuh
nasyid?dh lme dh bertahta di hati..heee
cuma br nk letak kt bl0g...
nk amalkan.,40 amalan tuk masuk syurga..insyaAllah =)

tashigi comey said...

well besa r..
bguih2 hani..
mmbwa ke pintu syurga..
ustad ade sbgai pembimbing.
hee~

~roslinda~ said...

ek eleh.nak maen pass plak.
b0ard 0f direct0r dah tentukan tu tuk k0 ye.
insyaAllah,.meh la j0in aku.
=]

~roslinda~ said...

ek eleh.nak maen pass plak.
b0ard 0f direct0r dah tentukan tu tuk k0 ye.
insyaAllah,.meh la j0in aku.
=]

tashigi comey said...

haha.. board of director tue mmg xley blah...
maju kite ne..
haha...
tp aku xusulkan mne ley suke2 approve jek.. haha~

~roslinda~ said...

eh2,.sejak bila lak 0rg yg dikaitkan tuh kena usulkan?haha
xde plak..
setaw ak la kan..
brdasarkn apa yg b0ard iaitu k0 gak dlu pena wat kat aku..xpena hirau lak lau ak x setuju asalkan k0rg setuju..
maka,shut up leha!kini giliran anda.haha

tashigi comey said...

hahaHA..
STAhu aKU mmG DRI duLU gilirAN akU jek KO BG USTAD TUe..
kot ye PON NAk usuLKAn aku, cri r tasTE aku..

~roslinda~ said...

bkn ak arh yg usulkan tuh...
kn aza yg usulkan..haha
al0h aih,mne ak taw...taste k0 dlm kelas tuh ke?ahha