Subscribe Twitter

Wednesday, December 23, 2009

resulT



salam.eheh.

i've made up my mind.

i will n0t buy DSLR f0r this m0ment.

eh,nape speaking2 pulak nih.0uh kena amek technical english lah sem nih.bajet practice make perfect.haha padahal sejak tadika belaj0 bi jek,tak pandai2 gak.

saya fikir.buat apa beli DSLR sekarang.happy mestilah happy.dapat capture every m0ments in life an.tapi,itu bukan keperluan saya l0l.better simpan jek duit tu dulu.untuk benda lain.kalau apa2 terjadi..sekurang2nya duit tu ada dalam tangan.

takpe2,teng0k gambar2 yang mereka2 amik,teng0k bl0g dia0rang yang warna warni dengan beautiful picta,teng0k kepuasan dia0rang time sh0ot p0n satu kepuasan juge pd saya.kepuasan mata.sangat suke2~!!seri0usly.dan sangat jeles.dan sangat kag0m.fighting2!~

eh2,jangan hasut aku lagi.aku dah teguh iman nih.

aku akan beli DSLR tuh maybe final year 0r after grad.~happy graduati0n.haha tiba2 berangan dah grad.xpe2,lagi 4 sem jek after masuk sem baru nih.tapi,,kalau mer0yan lagi bef0re grad,maybe beli k0t.haha sngal

result sem lepas dah kuar.alhamdulillah.selamat dari bencana sem 2.huh alhamdulillah better dpd sem 1 n 2.dan cgpa p0n dah kembali.dan aku semakin gigih untuk apply biasiswa lecturer p0li lagi.mana tahu ada rezki lagi kan.insyaAllah.d0akan je lah.eh,lupa2.haha bhasa cina A!!haha ter0r2..uwekkk perlu arh tuh.=p

maka,bermulalah sem baru.dan aku balik lambat.haha.sem 2 tahun 2.jap jek rasa.h0h sem depan dah tahun 3.erk,jap nye.takpe2.semangat harus ada.kena dpt cita2 tuh t.kau b0leh hani!!!

p/s:huh *sigh*

6 comment(s):

anOnYmOusLySpooKy said...

ceh BLagak Sgguh ngaN BhasA cINA dea..
TAW r ebAT.. HUHU~

~roslinda~ said...

hahah
jgn slh fhm weh..
bkn blagak..huuu
ak p0n dh lupa bhasa cina tuh.,huu
tuh je la yg b0leh nk bngga..
xkn nk bngga kn JDM k0t.haha

RedLife2Love said...

hai dear..
gud to hear ur result!!

salam singgah.. =)

http://redlife2love.blogspot.com

~roslinda~ said...

hai jugeeeee...
trimas ye!~

zh said...

thanx cik roslinda sudi singgah blog saya ;) wah awk pon suka fotografi yer...cuba la..mmg seronok ! dpt rakam ciptaan Tuhan di dalam kamera, indah sekali !

~roslinda~ said...

hai zh!~heee
suke2 amat...
tp belum kesampaian lg...
stu hari t...
=]