Subscribe Twitter

Monday, February 8, 2010

saya sebenarnya......

MALAYSIA90.07%
NORWAY3.31%
UNITED KINGDOM1.32%
INDONESIA1.32%
EGYPT1.32%
RUSSIAN FEDERATION0.66%
NEW ZEALAND0.66%
JAPAN0.66%
UNITED STATES0.66%

nuffnang br Rm26*ayat sedih*..huu~TQ pada yg klik2~I owe you!later I click yours back~

*saya sebenarnya nak cakap....saya kan.....~nak DL gak sem ni!!!huuu

*siapa dari sana tuh?saje gedix nak copy yg itu saja,no picta!!membaca kan amalan mulia~haha takde kaitan~*

welc0me2~

w0w..UK..haha~*bongek*nak kirim dia je lah belikan,boleh tak?cettt,,perasan.dia dah xmo kawan kau lah!baek~^-^

tak da mood sebab tak dapat kamera yg diingini!huh

nak beli kamera digital pun,susah~lg payah dpd pilih laki okies.pilih laki tak payah libatkan duit aku~hahahaa ;p

nanti2 baru update kenapa kecewa dgn kamera itu semua..huu~

mereka2 taw lah ;(

x sabar nak tunggu khamis!!!lalalla~

balek kg 0o0oh0o0o balik kg..0h0h0o0o0o0o0~nyanyi sama2 g0!

mak cakap,nanti waktu kepulanganku,nak ke kelantan bincang pasal bila majlis abang yg kedua pula.*sigh* wahhh~semua nak kahwin nih~mcm semalam je baru abg yg 1st kahwen~huu

penat arh,tak sempat nak manja2,dating2 dgn rumah kan?;) lain lah orang tu,dia nak pergi camping time cuti kan.hahahaha eh orang tuh,upah jangan lupa ye ^-^

p/s:omputih tu contact aku lagi,dia cakap charges yg bank kenakan tu,tolak dpd duit kamera.wahahha
so maknanya balance je dia ambik.so total cost at all=rm600 only.canon powershot SX 10S.berbaloi atau tidak?berbaloi2.insyaAllah.harap2 yg diharapkan juga begitu lah.

2 comment(s):

Ah Fatt said...

kirim salam awek kg ko
banyak ru RM26. leh wat tambang
hehe

~roslinda~ said...

hahaha
rm26 tu xboleh buat tiket sy dpd penang ke johor p0n~;(
wslm~*tibe2 nak jwb~hahaha