Subscribe Twitter

Saturday, June 19, 2010

Hai Sayang :)


Assalamualaikum!

Lama gila tak bebel kan sayang?:)

Mood tu tak datang-datang,macam mana nak bebel kan?Lalalalalala

Tiba-tiba dapat BE pulak dari nuffnang, Pelik betul.Haha Tak sabar nak tunggu cheque nuffnang. Gelabah lah kau Hani!:P

Tak da info nak bagitahu hari ni,esok lusa insyaAllah.

26 Jun ni majlis abang kat johor.Jemputlah datang. Awak lah,siapa lagi.:)

P/s: Contest tu dah nak tutup. Pada yang cakap nak join,tapi tak submit lagi,submit lah ye. Kalau tak,kita bagi je pada mereka yang dah submit. :)

2 comment(s):

wadud@duad said...

aik.. sejak bila lak wadud jadi sayang lak nieh?? adess... hahaha main2 jer.. saje nak buat bising kat sini... wadud x leh datang, nanti2 la ekh..heee..

meh amik award kat cini ekh..hehehe...

http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com/2010/06/wadud-dah-settlekan-hutang-ahlong-p.html

~roslinda~ said...

erk?hahahahahhaha
okeh...taw la main2..chill sudah :)
hahaha
oke2...nnt sy kahwin dtg taw!:P

oke2..thanx2...t sy ambik :)