Subscribe Twitter

Thursday, January 20, 2011

Happy Birthday Sayang. Ummi loves you. Much. :)

presenting my sayang, Dania. :)


Kita best friend woooo.:)

I love you muchas!

Okay.ini tujuan.

waktu ni sangat sedih.:(

new born. ikut jendul siapa ni?heyp heyp~

header dulu2.comel lah.hik hik




Assalamualaikum. Hai Hai Hai.

20 Januari 2009, seorang kanak kanak dilahirkan. Diberi nama Dania Emelda Aqasha. Rasanya tak perlu sebut siapa nama bapanya jika sendiri tak ada rasa tanggungjawab untuk beri nafkah pada si kecil ini. Dah dah ini bukan entry emo. Ini entry gembira. :D

Alah, 27 Januari nanti kena buat entry untuk Abang dia pulak. Boring boring boring~Hahahaha

Tak payah cakap lah berapa banyak sayang nya aku pada mereka berdua. Tak terkira banyaknya. Sebab tu kalau ada duit lebih, manjakan diaorang waktu birthday or saja saja. Kan bahagia tengok wajah budak budak happy? Tak gitu?*gaya macam mak cik mak cik*

Paling menyedihkan waktu dia dimasukkan dalam hospital. Lebih seminggu duduk hospital. Waktu tu sangat lah sedih. Tengok budak budak lain, ada orang yang bernama Ayah selain mak diaorang. Tapi Nia sorang je takda. Tapi Nia ada Mak, Ibu, Umi, Wan, Uda, Angah, Umi Niza dengan Umi Hanun, kan sayang? Nasib dia dengan Abang dia lebih kurang je. Takpe takpe. Umi kan ada. Umi tak kan kahwin kalau Nia tak restu, okay? Hahaha *Nia, Dr. Najib okay tak?*

Nia ni memang manja. Acey acey. *terlebih feel pulak dah* Hahaha

Dah pandai cakap dah dak sorang ni. Membebel je.Huh! Pantang nampak orang bersiap, terus je "nak tut.." -.-

Dah dulu dah dulu. 

p/s: Pening betul fikir pasal LI ni ye rupanya. -.-

p/s: Tak sabar nak balik Johor.:)

5 comment(s):

wadud@duad said...

moga hari2 baik menyertaimu.. :)

~roslinda~ said...

amin.terima kasih :)

hans said...

selamat hari lahir pada yang berkenaan
hehhehe

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

~roslinda~ said...

thanx hans!:)

rain said...

tgk KHURAFAT nak?