Subscribe Twitter

Monday, September 7, 2009

nuffnang dan tiada motif =)



credit to google images

aku baru bukak nuffnang aku,wahhhh ada peningkatan...RM9.25 =)
(eleh jakun betul,baru ciput...)maaf2,saya budak baru belajar..^-^

happy,dapat kalahkan akak aku!!!heeeee terima kasih pada yang klik advertisement(time advertisement tu keluar je taw) tuh...klik la lagi...nanti dah dapat duit,kite belanja...=p

0uh,tak ada internet seminggu sudah.sadis tak?ke zalim?babun?haha

rilek rilek.dah biasa.dah lali dah.ada internet ke tak,dah boleh adapt to surrounding.(ecey).tapi tetap tak nak study even tak ada internet.degil2.ish2

hari ni cuti ye kawan2..ahhh seronok..=) [bila tak ada kelas je,happy,ape punya perangai]
hari nuzul Quran..kalau kat johor,tak cuti...johor cuti awal ramadhan...windu johor..=(

rabu pun tak ada kelas lagi(seronok lagi)..sebab konvo yang melibatkan banyak orang besar(errr maksud aku,kerabat,VC,ex-PM and sort like that la)happy kan,rabu yang hectic tu tak ada kelas?heeeeeeeeeeeeeee =]

sejak tak ada internet ni,haha leha cerita pasal ultraman dan dinas0ur.kelakar amt cerita itu.yang pelik,sejak bila ultraman jadi ultraman?haha abaikan.

lagi satu pelik,pelik dan ajaib.appear 0ff9.haha aku buat dosa apa agaknya.kelakar gila yang pasti.penat kami ketawa.mereka semua tuduh aku macam-macam.rilek sudah.jangan perasan .n0 hard feelings.dulu dan sampai bila-bila.haha

0k,penat mengata.*-*

handph0ne seperti di atas rosak.hari tu charge.lepas tu,dia cakap(eh,paparkan teks ahha)
error.stop charging.stop usnig phone.go to Sony Ericsson for support.

aku cabut charger,aku pasang lagi.daripada pukul 6 sampai pukul 10,tak full2 charge.mesti la ada error tu kan?so,aku tak on hp celcom.hanya maxis ye.harap maklum.

sedih la macam ni.berapa kali dah kena antar kedai.nak raya guna hp tu pun tak boleh.tensen2!
dah la balik 18 malam.sampai dah puasa last.esoknya dah raya.ahhh benci3.semua orang dah kat rumah,aku baru nak letak beg.uhuu

0uh ye..aku dengar dari najwa,A* tu classmate r0mate dia...and dia cakap dia pasang ramai kat sna.wahhh hebat.bukan ke dia alim dulu.aku silap menilai orang nampknya.padan muka la.lain kali ambik la kawan dia,lagi hensem.Arwiz tuh.heeee(ecey padahal pernah suka A* gak)

p/s:aku rindu dania....asyik tengok video dia je..=(
terlupa dengan masalah sendiri sekejap.malas nak fikir la.dah fed up.

12 comment(s):

kamiyg gelakguling2..he said...

hahaha..
apaKah motif SBNRye ?
tol2 aku xpham..
gelak GUling pon xdpt gak jawapAN..
aSSume dpt arhaN TUK MenyelaMAtkan dunia kot....
hahaha

LAwaK2..

~roslinda~ said...

hahahha
rilek2 sudah...
aku yang jadi mangsa...
hahaa
apakah...
asalkan mereka bahagia...

kamiyg gelakguling2.. said...

LaU x , dunia gak x amAn..
hahahaha

~roslinda~ said...

hahahhaa
apa2 aje lah...

rHAzeS m0HamAd said...

berhati2 di jalan raya waktu pulang ke kampung....selamat ari raye...

miss ketak-ketuk said...
This comment has been removed by a blog administrator.
~roslinda~ said...

rhazes>>>selamat jugeeeee...tp lmbt lg la...=]

ketak-ketuk>>>syg,mana ada i curang dgn y0u....y0u nih macam tak kenal i jek...haish...=)

miss ketak-ketuk said...

sbb i tau u la i kne ambk langkah berjge2...
i kat sblh pon u smpt lagi nak curang...
lagi klu kat belakang i...:P

~roslinda~ said...

ade ke???
k0 kat sblh?
erm...jap...pikir...
mana ada...
k0 je yg slalu wat ade la...

Monkey D Luffy said...

aku tgh tunggu cheque advertlets baru tukar nuffnang semula

~roslinda~ said...

kaptenluffy>>>al0h...kapten xpe la...bl0g peymes...jap je da ad byk duit...huu =(

fndrocka said...

semoga dapat income extra dgn nuffnang kamu...jom exchange link