Subscribe Twitter

Saturday, September 12, 2009

short update..


balik kampung w0o0o balik kampung...huh lambat lagi balik..

jealous baca blog orang lain,semua ayat macam lebih kurang ni:

"seronok berbuka puasa di rumah"

"hari ni balik kampung"

wuuu sangat jealous.kami?belum pernah berbuka di rumah untuk ramadhan kali ni.dan hanya sempat berbuka sekali je di rumah iaitu 29 ramadhan.huh

balik 18september2009 bersamaan 28ramadhan1430hjrah..itu pun,malam.pukul 10.30 malam.sampai johor subuh2,puasa kembali untuk hari terakhir.*sigh* =(

banyak benda kena selesaikan before dapat balik raya.

  • poster doctor Azura ^-^=selesai dengan jayanya last-last week
  • test polymer structure,polymer synthesis,polymeric material ^-0=selesai tapi tak tahu berjaya atau tidak..haha redha
  • assignment eng in s0ciety ^-^=selesai jugeeee...hasil kami lagi..huh
  • test bahasa Cina *-* rabu nih!!study2...huuu
  • test EBB *-*the day after Mandarin test,redha sajer la..
  • Role Play bhasa Cina *-* tak ada idea lagi,,nanti fikir ye kawan2
banyak benda berlaku minggu ni..erm,entahlah.malas lah nak cakap,nanti kata apa pulak.

tapi memang itu kenyataanya.kami ada komitmen minggu ni,sebab tu wajib selesaikan semua minggu lepas.tapi kamu macam tak hargai apa yang kami buat kan?takpela.huh


lagi satu,p0lymer mates:
tak suka la,macam arahan je.s0rry,tapi kami bukan tak nak t0l0ng.tapi memang we can't.tak boleh ke kalau tanya dulu jadual kami macam mana.macam-macam dalam otak ni.fikir-fikirkan lah k.

5 comment(s):

tashigi said...

Sgt MEMAhami situasI ko?.nape?
sbb KTE pon sME..
org len Sibuk PKIR RYEr..
tp KITE mcm2 BNDE nK pkir..
HUHU..
hectiC gler WEEk t'akhr ne..
CAYok hanI! AZA! layha!

R LEeN said...

ini mencurahkan perasaan ke ni.

miela77 said...

Salam kenal..meh ke blog.tukar2 link..

~roslinda~ said...

tashigi>>ah leha...k0rg tgglkn ak dlu..
kak lin>>>lbey krg r...
miela>>>0k...

tashigiMintaAmpun..haha said...

TOL2..
maaf r, WAKTU aku komen ritu X taw ag Akn MNGGLkan ko sorg2 dibIliK..
hee~..