Subscribe Twitter

Thursday, October 29, 2009

~papad0m~



chakkk!!!heeee baRu sampaI usm pukul 6.15 pagi taDi.

ni baRu balik teng0k papad0m.serius seron0k.tahniah Afdlin Shauki!!memang wajib taYang!heee

2 jam tak terasa.gelak daripada mula sampai lah habis.memang best.5/5 la!=]

paling tak b0leh blah,part last sekali.hahaha

"bateri laptop dah habis"

c0mel gile.hahaha

punYa lah sayang kat anak dia,memang ada msg2 tersendiri..kagum2

macam2 lah haih.bef0re sampai sunway,terstuck kat t0l,haha siap kena kuar ag,then pecuT laju2.haha

nak balik pulak,3x pusing keliling sunway,tak balik2 gak.sesat.haha lasT2 lalu mana entah.haha tembus megamall.ish,penang2,tak hingin duduk sini.sesaT manjang.haish.(macam la kat j0h0r tak sesat,eh tak la.sebab bukan aku yg drive =] )

ada ke paTut dia cakap kad T0uch n g0 aku tak sah?tak patut bet0l.kan aku dah bebel kat siTu.haha saH2 0rang yg jaga cctv gelakkan aku bebel s0rg2.hish

welll,kalau tak sesaT,itu bukan Hani namanya,well3,.

itu sajek.heeee nak Tambah apa-apa lagi tak kawan-kawan?

++td pagi berkobar-kobar kata tak mo bayar saman.bila turun,tengok saman tu.terbayang2 muka pak guard ahahaha dia kata dia bagi 3 hari jek.cett.takpe2.saya serah diri.huh rm20 melayang.cettt

p/s:eleh p0ksu,,takpe2,t balik johor,belanja saya tengok wayang ye.ni betul-betul ajak nih!h0h

2 comment(s):

anOnYmOusLySpooKy said...

[kad aNDA tidaK sah]

~roslinda~ said...

nak aku bebel lagi ke?
haha
ngantuk r,,study tak ag..haha