Subscribe Twitter

Monday, January 25, 2010

+5th week..an0ther 2 week t0 see U+

heh.saya maw cerita ni.pasal roomate baru saya.sebab gile pelik dengan diaorang.huh

okies2.sem 1 kami duduk di bilik lain.ada saya,azah(my syg),2 orang budak junior,dak polimer dan bahan

0k,kita bagi nama lah.tang A tuh junior polimer kami,merangkap adik angkat aku.B tuh dak palap.so,bila masuk sem 2,dak2 palap akan transfer bilik lain kan.dulu2 tak de pulak kisah kena pindah bahana dak2 palap pindah.tapi,kami ber3 diarahkan berpindah ke bilik 03 sebab nak kosongkan bilik kami.bilik baru ni ada 2 senior,2 junior asalnya.sorg palap juga,dan harus lah kena pindah kan.so,untuk tidak memisahkan aku dn aza,lembaran suruh junior bilik 03ni,C pindah bilik 05.

si A nih kena pindah bilik 22.tapi dia tak maw,dia maw duduk bilik kawan dia,05 katanya.so,si C ni pun kata,"takpelah,duduk lah kamu,saya duduk bilik asal"*dicipta heh*

maka,saya tak boleh la nak pindah 03 sebab tempat saya budak C tu duduk lagi kan3?betul tak?sebab tuh kami tak pindah.hee maka,aku dan aza duduk je lah bilik lama,tanpa hiraukan segala onar.haha ayat nak hyperbola.

then,hari tuh ada open taekwando kan?A bagitahu lembaran bgtaw suruh kosongkan bilik,ada orang nak duduk.cettt.nyusahkan tol.maka,kami telah berpindah tanpa rela.

bilik baru inih,iaitu bilik 03 sepatutnya kan ada 2 seni0r,dan 1 juni0r,C yg xmaw pindah tu kan?tinggal 1 seni0r je,lg 1 seni0r pindah bilik bwh katanya,dia mohon n then dapat.pelik kan?kalau nak pindah,kenapa tak daripada sem 1 je?0kaylah2..kalau mcm tuh,aku amik tpt senior yang dah pindah tu je lah,tak payah si C pindah 05.

0k.selesai part esei.

masalah dlm bilik ini ialah.

+gile sunyi
+diaorang ada ke tak de,sama je
+mereka2 buat hal masing2
+nama kami pun diaorang tak tahu kot.tapi kami taw nama diaorang.seee2,concern kan kami.;) yang C tuh,waktu pindah masuk tu,kami da soal siasat dia tanya nama,asal n school.tapi,apakan daya,dia takde inisiatif nak kenal kami.*gile ayat nak sedih*.yg senior itu pula,pernah tanya nama aku sbb nak tutup tgkap kot,lepas tu,esoknya,bila dia nk ttup lg,dia pnggil "ain,tutup .....ea"*pasrah*

gila.aku dgn aza mmg lah tak biasa dgn hidup macam ni.dah macam study week mode je diaorg nih.haih.dengar diaorang menyanyi pun tidak,mengeluh pun tidak,menguap pun tidak.ish,diaorang tak tensen ke buat kerja tanpa membebel?haha

0kies.tuh saje.

p/s:kalau mereka atau kami hilang,mesti tak tahu nak report macam mana,sebab tak tahu nama penuh pun.*sigh*

12 comment(s):

miss ketak-ketuk said...

aku nak earphones!!!!
sangat penting~~~
hidup ak clengkap tgk cte @ dgr lagu dengan bunyi yg xJELAS!!

~roslinda~ said...

agak arh weh~
earf0n tu da dlm wish list ak dah~
gile arh
penat d0h ak pgang bnda nih lg sblah..tuk dptkan better s0und
hahaha
mcm ape jek dah.~
nak earf0n gak!!!huh~

miss ketak-ketuk said...

ak lagi la seksa...
dah lme xdgr lagu gne laptop...
gila merana~
nak jugak earfon...nak jugak..nak jugak...
asap!!!

~roslinda~ said...

hahah
sy juaaa~
awk,,bnje sy pls...;)

anOnYmOusLySpooKy said...

ahahahhaahahahahahha~

~roslinda~ said...

w0i~
pe gelak2?
ahhaha

tashigi comey said...

xkan nk nangis lak.. huhu

~roslinda~ said...

haha
ak dgn aza yg pt0t nangis~
;)

miss ketak-ketuk said...

nangis xssuai ngn imej aku~
(berkata dgn muka bajet kuat)
hahaha...

~roslinda~ said...

hahaha ye ke?
erm.......

miss ketak-ketuk said...

hoho...
yela...
saya kuat!!!!

~roslinda~ said...

ahhahaha
yelah2 syg~