Subscribe Twitter

Sunday, February 21, 2010

mari gunakan Canon~Delighting You Always ^0^


saya cuma nampak beg nye je

haha

baru beli beg je

beg+memory card4GB=rm310

tak kan lah nak bawak beg tu je g png kan?

wat malu jek~

haha

beg kosong!

alah!!!!!!!!!!!png~bosan

jom huuuu~

buhbye.lepas ni dah busy manjang~

6 comment(s):

Ah Fatt said...

beg pun mahal giler
huhu

~roslinda~ said...

hahaha!
taw xper~!
heeeeee
nk wat cmne...~huuu
sgt minat...wuuu

nur 'adli azhari said...

beli camera power2!

~roslinda~ said...

hahaha
canon mura jek~
heee

ZIZAM said...

beli lah nikon d90 x rugi beli mahal2 sebab result dia lain xsama dengan d500 or d300...klu ade duet lebih beli la d300 atau d300s...byk perbezaan antara body2 camera neh..ok

~roslinda~ said...

d90 abg da beli dah~
gune abg pnye jek lah~
heee
sy tuk suka2 jek~xmo lah sgt power mcm d300 or d300s tuh~
t duit pupus~
h0h
beli canon 40d je mmpu~