Subscribe Twitter

Friday, March 26, 2010

earth hour 2010 is here again!^^



hey guys,earth hour finally come to us,again!

earth hour 2010 on 27th march 2010 at 8.30 pm

actually,an hour per year is not contribute much to the global warming effect.does it can replace the energy that we used,24hours non stop air-conditioned,laptop/PC,TV that we used?

I think it is to aware the human about the energy that we used each seconds.

tapi*eh,tetibe bm plak*heee 

kami punya universiti hanya akan ambil bahagian start pukul 9malam ye,untuk memberi laluan kepada waktu isyak..

adakah anda menyertai earth hour kali ini?

ya!dulu pun iya!!heee lupa dah,dulu terus tidur ke ek?haha

so,marilah beramai2 turn off the lights,I hope not only the lights haaa~^^

hanya gambar kanak2 di stroller itu shj by my syg~

 gambar di toilet itu pula,sewaktu pulang daripada polymer nite,lepak di sunway yg bosan itu~wahhh lihat saya memakai baju kurung,sopan kan~;)

bila weekend je,kosong kampus.ish2.

tengok kami.

terpaksa menahan gelora jiwa rindu pada orang-orang rumah.;p 

kalau tension,tak tahu nak mengadu pada siapa.tak tahu nak bawak diri ke mana.

nak lagi?

belajar,diajar,difitnah,dan sebagainya *_*

hanya satu tempat mengadu jeeeee

ya Allah,kuatkan iman kami untuk menghadapi dugaanMu.amin.

kadang-kadang rasa tak terdaya dah dengan semua,tapi...itulah dugaan hidup.ingat Allah,ingat mak,ingat ayah.insyaAllah mampu~

tengok2,saya sudah merapu.stop.

P/S: as mentioned, I wish that u are here,I miss u!*families*

p/s: good luck 4 final exam!*-*

p/s lagi dan lagi: tanya soalan kat formspring saya!sebab saya bosan disebabkan sudah deactivate fb.haha cepat2.

jom sh0ot esok~haha

9 comment(s):

naz said...

kesusahan yang mengajar u bila kesenangan kelak :)

~roslinda~ said...

naz,,bet0l3~
kdg2 tuhan bg kesusahan utk uji btapa tabahnya kita tuk harung semua tu~klu berjaya,brjaya lah..klu gagal,jatuh lah ia~
^^

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
hmM..cam ner ea..
time tu nak teng0k bola la..
tunGgu kul 2am la baru lihgt off semua..ley?.. ;0

~roslinda~ said...

haha
comey sungguh alasan itu~
okies2...start pkul 2 pun blh gak~
turn off semua~
^^

s.c.h.u.l.t said...

saya lupa pasal earth hour tapi dah tidur dulu tanpa sedarkan diri. HAHA :p

~roslinda~ said...

hahahah
tahniah~
anda telah meng'earth'kan diri sblum earth hour~
heeee

~roslinda~ said...

hahahah
tahniah~
anda telah meng'earth'kan diri sblum earth hour~
heeee

miss ketak-ketuk said...

aku sokong gak...
aku trus ttup lappy pas siap lab report...
keutamaan mst la pd stdy kn?
hahahaha...
eh, gmbr toilet je ko letak?
hish...
gmbr kat msjd yg berkat tu mne?
eh bju inyoung ropol2 ak tu nmpak la...
comey btul si pemakai...

~roslinda~ said...

hahaha blah arh~~
alah,klu letak gmb kt msjid,nnt org kata kite berlagak tunjukkn diri kt masjid~tu yg malas tuh..;p
comey ke??hahha
*-*