Subscribe Twitter

Monday, March 29, 2010

I love you!^^


sejak 8jun2009 aku join nuffnang~
dah berapa bulan?
haha
baru nak capai rm50~sadis sungguh!~
minggu lepas rm35 je~hari ni dia meningkat ke 49.50 tunaiiii~*gila arh,abaikan saya ye,ini first time gile naik sampai rm15 lebih kurang*
boleh culik baju tem cuti t~;D

heeeee
syg korang lebey arh!
^^
love you!
;)

p/s: aku baca artikel menarik tentang khitbah dalam islam.mahu taw kah?tak payah lah,google lah sendiri kalau mahu.haha nantilah,kalau rajin~

p/s lagi: nama full saya siapa?ish2..nama full saya roslinda hani binti ramli yeee...nak no. ic gak ke?baik mintak nombor akaun bank sekali kan3?heee ;) link

p/s lagi dan lagi: untuk yang jawab I love you kat survey warna biru kanan atas tuh,ouh susah2 jeee.I hearT you t0o lah!^^ ;p

rabu jalan2 melawat factory lagi,mardec tapah!haha suke2~suke jalan jee.eh salah.suke tak ada kelas je.haha nak g factory tu malas sebenarnya.haha

16 comment(s):

BeaN MorENo said...

skit lagi...nanti bila dah cash out baru akan tau macam mana nak dapat lagi banyak

~roslinda~ said...

h0h~
baikkkkkkkkk~
tQ 4 dr0p by n comment!
^^

~UNai~ said...

tahniah duit nuff dah byk..hehe

~roslinda~ said...

hahaha
jgn arh perli~
;)
ciput je ag~haha

naz said...

pergh caya lah

~roslinda~ said...

caya gak arh kat naz!~
heeee
jgn arh~br sikit~huuu

♥ nana i am ♥ said...

wah~ congratez!
chaiyok chaiyok .
:D

da kaye boley banje bloggersss.
hehehe~

~roslinda~ said...

hahaha
trimas~
amin~
boleh2..tp kena arh doakan dulu pat kaya.haha ni rm50 p0n xdpt rasa lg~kaya mendanya..xpe2..kaya dgn budi bhasa p0n 0kies ;)

HairiAks said...

Suka dgn entry ni... nanti dah kaya bleh r blanja saya ya.. hehe... jangan lupa follow blog saya k.. salam perkenalan...

~roslinda~ said...

salam kenal juaaa~
haha suke?apsal plak?
sbb duit?
huuu
haha kaya?amin.^^

HairiAks said...

Ya lah... mesti lah suka sebab duit.. mana ad org dkt dunia ni x suka duit.. btul x... he3... dengan duit mcm2 leh buat..

~roslinda~ said...

hahaha
ye2~
takde spe ckp slh p0n~
even dgn duit rm50 tu,da boleh culik baju~^^

belia bangkit said...

duit kiter bru je 1.25 sen...huhu... :(

~roslinda~ said...

heee
alah,dulu p0n sy pena bersen2 jua~
huuuu
baru nak berjinak2 meng'increase'kan ia sejak 2 menjak ni~
d0nt worry lah~
cari la trafik byk2,rajen2 jln bl0g 0rg len..
okies?
;)

belia bangkit said...

thnx sbb bg tips 2...
;p

~roslinda~ said...

haha
tips apenye~
bukan tips p0n~
knowledge should be spread rite?
^^
pe2 p0n,gud luck!~