Subscribe Twitter

Wednesday, March 17, 2010

photoblog wannabe?comment pls ..^^






I need your comment

to improve my skill

^^

tQ...

yang pr0 itu,sila lah tunjuk ajar saya~


h0w's that pictures?

0k ke tak?


saya perlukan komen setiap orang sama ada tahu tentang photography atau tidak~

semua dialu2kan ye~;)

masing2 ada pendapat sendiri kan

p/s:org tua gedix,saya terharu anda bercerita tntng kecomelan kebaikan hati sy di blog anda.haha ;p

19 comment(s):

d2z said...

ini amek ptg tadikah? sbb nmpk mcm ada 2 orang blakang blok 2 td. :|
apa pon, keep on shooting~ :D

~roslinda~ said...

hahahah~
apa nih~stalker ke apa?
hahaha
aah,ptg td..
mcm mne blh nampak lak nih~kant0i t0l~heh
haha trimas2..
^^

rhazes mohamad said...

saya suka gila dgn pic num 3 dari atas....

Frodo Baggins said...

bg aku yg x pro ni, aku rasa lawa jer .. huhuhuhuhuhu


>>____<<

~roslinda~ said...

radzi>>>tulah~sy p0n suke..ecey heee suke tp xtaw nape...npe anda suke yg tu ek??
trimas2~

baggins>>>heee sy p0n tak pr0..pr0 ke tak pr0..dialu2kan tuk k0men...
tQ 4 d compliment!^^

Faridism said...

:) gambar awak lawa!!! tp ta faham yg gambar ke 3 tu je lain sume style

~roslinda~ said...

farid>>>;) thanx2!!heeeee
entah..saya p0n tak faham~hahaha

rhazes mohamad said...

silap2....sbenarnya number 4 dari atas.....ada nampak macam sun ray....cool

~roslinda~ said...

0uhhh~
ahhh~chaya mthari mcm mnyelinap msuk celah2 awan~
;)

ZIZAM said...

cuba edit sikit bg enhance color dia ..raylight tu besh...apa2 pun keep on shooting..selalu pic yg cantek datang dari minat..klu ade org yg x minat amek gmbr,,siyes gambar dia x cantikk..tp dia nyer okayy...edit sikit lagi ea

~roslinda~ said...

0uh ea??
tp kan....
sy malas edit~
hahaha
s0,selagi dkat kmpus ni,mmg xdenye nk edit2~
busy manjang~
^^
btw,thanx zizam!!!appreciate that~;)

Malique9090 said...

gmbar yg ke 3..nice!!

~roslinda~ said...

thanx a l0t!!
^^

lokman.keme said...

waaaaaahh~~~
banner blog pon composition cambest dah.

tp kalo sy gamba yg ade hijau try pakai creative style-vivid.ijau die lagi semangat..

tp sume ni nice :)
prektis ni sronok x mcm bace2 buku yeah.f-stop,b-stop,iso lalala..

share lagik!

~roslinda~ said...

lokman>>ea?
heeeeeee malas nk edit2~*-*

bet0l3!!1000x lebih best dpd baca buku~hahaha

meh2 share2 juaaa~

^^

btw,thanx lokman!

ZIZAM said...

kalau nk tgk pic2 yg creative cube tgk dalam www.hongkiat.com..tapi kene search lah dulu cari pasal photography..gambar lawa2

~roslinda~ said...

0uh...okies zizam!
tQ 4 d inf0!
^^

Ieeko. said...

Kene pandai main dengan voom and cahaya.

Takpe, it takes time.

Selalu practise lama-lama okay lah.

I pon ada post pasal amek gambar macam ni.

Tapi tak ingat entry ke berapa :D

~roslinda~ said...

heh~
tQ 4 d comment!!~
I appreciate it~
sila tunjuk aajr sy~
^^