Subscribe Twitter

Sunday, March 21, 2010

sakura2~^^

siapa laki tu?

entah.tak kenal.hahaha ;D

tadi pagi pergi USM induk,teman aza..ada program KRU katanya,gotong royong..ikut je lah..sambil tu,bawak my syg~

punya lah bangun pagi,5 lebih da bangun..sejuk2...^^ last2 bertolak pukul 7++ pagi..ish2..

dah habis gotong royong,*ecey2*

haha

dah tolong2 memasukkan undegradable material macam plastik, kutip daun2, and etc

baru aku keluarkan my syg~malas je nak keluarkan awal2..ecey2 haha

"ambik gambar 1"

"ambik gambar kami bleh"

penat aku dengar ayat tu je berulang2 kali~*-*

entah sape entah laki tu,USM FC?dia cakap suh ambik,aku malas~haha then,kawan2 dia suh gak..haishh...fine,saya dah ambik..tag lah diri sendiri..haha 

pergi tu nak ambik gambar landscape sbnrnye~h0h tapi,mcm tak tercapai...
byk lg gambar,tp nanti lah!

overalll~penat tunggu bas..pakcik tu lambat..org nak balik cepat,dia lambat lak..huu

bunga sakura kat USM~^^

wahhh,minggu ni mati.

macam2 benda.presentation,test,assignments.

okies2.nak g study semiconductor!*ye2 jek,alah,iyekan saje ;p*

buhbye!

p/s: nanti2 saya melawat blog anda ye!thanx 4 drop by n followin~^^


4 comment(s):

Kapten said...

ambik pic diorang
pastu diorang nak ambik dr ko camana?
ker ko simpan wat koleksi? haha

~roslinda~ said...

hahahha
itu yg kite tak taw~
hahaha
dah x kenal,,
simpan wat koleksi lah k0t~
hahaha
kot2 trjmpe tepi jln t,boleh bg~;)

ZIZAM said...

dah pandai amek gambar keq

~roslinda~ said...

zizam>>xdelah...xpndai pun~uhuuuu