Subscribe Twitter

Friday, March 5, 2010

yes!I am negative thinker~


chakk~



seriously

i know i am negative thinker

so what?

haha

betul,aku selalu fikir jauh sgt and then yang bukan2

kalau aku bawak motor,aku selalu fikir,apa jadi kalau aku bawak laju2,lepas tu,tiba2 jatuh...then,kena langgar lori ke apa..

kalau bawak kete pun,aku selalu bayang kan macam2...

aku memang suka fikir macam tu,nak buat macam mana

orang buat baik pun,aku akan fikir macam2...

tak de orang yang betul2 jujur nak buat baik dengan kita tanpa sebab...

kalau ada,itu pun orang yang kita sangat rapat je...

entah..aku memang macam tu,nak buat macam mana kan.

even,kalau ada orang kahwin,,dia buat majlis besar2..aku cakap dalam hati..buat besar2 majlis,nanti kalau jadi apa2 macam mana?tak berbaloi~huu lebih baik bersederhana~

huu

lepas tu,kalau aku pegang baby pulak,aku akan bayangkan..apa jadi kalau aku terlepas pegang..then baby ni jatuh..then dia cedera teruk..then?

haihhh~

memang lah tak bagus fikir sampai macam tu sekali

tapi,kadang2 ada benefit gak...

test elastomer dah postpone,,jom beli tiket abang2 kita...super junior oppa...cepat2..sape nak sponsor..tak mahal..rm138 jek~huu kat KL..boleh arh~nak jumpa shiwon,kim bum oppa....^^

p/s:dah nak masuk minggu ke 3 untuk part 2 sem ni..lagi 4 minggu lebih kurang je..duhh~apa ni?belajar pun macam hape..keje pun ntah pape..minggu ni paling malas!syndr0m tetttt je~besar betul impak dy kat kami semua~

p/s lagi:ish.apa nuffnang aku tak tambah lagi minggu ni?haha visitor je up sikit,tapi nuff tak up2 pun..come on~up kan lah!haha sian dy..heeee

semalam dapat email dpd nuffnang pasal projek empat ratus tu..yg dy nak 400 blogger tu..mcm menarek tertarek kau mmg si0t~heee betul ouh..tapi nak buat macam mana,event tu 19 april kat kl kan?waktu tu study week.kau nak aku kena kejar dengan lecturer ke?heeee study week untuk study..ececeyyy~yg tiap kali study week tu pergi tengok movie tu apa?haha shut up sudah~itu release tension setelah penat study..meh la join *-*

2 comment(s):

Monkey D Luffy said...

cik negatif :)

~roslinda~ said...

hahaha~
tak comel lngsung nama tuh~
xbest2~
next~hee