Subscribe Twitter

Thursday, March 4, 2010

to be perfect,it needs 1001 ways~




aku sebenarnya tak puas hati sangat dgn apa yang aku ambik tem celebrate bday leha tu...

1.tempat limited,dah lah lens aku 55-250 mm.kena g jauh2~haha

2.malam.aku tak pernah shoot malam guna my syg tu.so,aku tak taw..

3.aku memang tak pro lagi~heeee masih merangkak2 lagi

cepat2.sapa nak ajar,,,h0h tang belajar yang tuh,suka je..tang len,malas.ish3~

p/s : sorry lah ye kamu..tapi serius saya rasa macam saya ni alat mainan kamu je..sebab tu i'm drastically changed~u know who u are..kalau anda rasa diri itu anda,tanya lah saya untuk kepastian~jangan judge dulu...


4 comment(s):

Monkey D Luffy said...

aku nak ajarkan
tp aku guna kamera Handphone jer
sama gak kan

~roslinda~ said...

hahahaha
boleh lah~
dpd xde
;)

violet turns grey said...

thanks for stopping by a my blog. you are followed :)

~roslinda~ said...

welcome dear ;)