Subscribe Twitter

Monday, April 5, 2010

air mata,lajunyaaa kau 'flow'~

bunyi message.

"Hani,pujuk mak pg jumpe doktor besok hani.td mak tersedak pastu xleh tarik nafas.lame br bley.pjuk mak hani suh pg cek."
after baca je message tuh,air mata aku terus je.

aku cuma mampu text mak
"Mak..mak tersedak eh td..mak,g lah jmpe doc.."

"Xape dik..mak dh ok dh..td je..mak ingt mak nk mati td.."
"Mak nh..jgn la cm2..g lah jmpe doc mak...g check..kte dh la jauh..mk jgn lah wt kte risau..kte ad mk dgn ayh je,xde org len..g jmpe doc ea mak..pls..."

macam-macam aku fikir.kalau anda kenal saya,anda akan tahu yg saya ni memang suka berfikir yang tidak-tidak.bila mula macam tu,lagi lah tak tahan.
lama lah jugak nak okay.solat pun tak stabil lagi...tapi tersedu-sedu.

ya Allah,selamatkanlah ibu bapaku..andai nyawaku dapat ditukarkan dengan mereka,aku redha ya Allah...;(

panjangkan lah umur mereka ya Allah.amin.

I need someone to talk to tadi..


now,dah okies..maybe



8 comment(s):

Aus MeLankoLik said...

mak sakit ape ??
ape2 pun , jage diri .
smoge sihat selalu .

muhdfahmy said...

namoo nanes2 yep..ta tomey kang.. =.="

~roslinda~ said...

aus>>mk ad darah tinggi je..tp smlm dia trsedak,then sesak nfas...bnda tu klau jd lg,mmg bhaya..tQ..kamu jugaa ^^

fahmy>>alah,biar lah~huuu

windi said...

bertuah mak linda dapat anak prihatin cam linda.

~roslinda~ said...

huuu~
sy yg beruntung dpt mak ayah cmtuh...
tiap anak rsenye cmtuh...
syg mk ayah dia kan...
;)

Luffy said...

huhu
takutnya

~roslinda~ said...

huuuu~
spe yg tak tak0ttt...
huhu
alhamdulillah.semuanya selamat~

~roslinda~ said...

huuuu~
spe yg tak tak0ttt...
huhu
alhamdulillah.semuanya selamat~