Subscribe Twitter

Sunday, May 30, 2010

Jom cash out nuffnang!:)



Assalamualaikum!

Ouh, ini bukan entri bermanfaat seperti Jenis-jenis lelaki ye. Lain kali baru buat entry bermanfaat lagi,mungkin tentang jenis-jenis perempuan pula?:) 

Jom-jom kita heboh-heboh~Haha

Jom cash out nuffnang jom. Eleh, duit nuffnang baru berapa dah nak berapi kan. :) Belum dapat RM1K lagi sebulan tu.Haha

Takpelah. Cash out dulu yang ada ni dulu lah. Malas nak tunggu, bukan bertambah-tambah banyak pun. Haha Esok je lepas nuffnang update yang minggu lepas, terus je click cash out my earnings!Teheeeee :)

Excited ni, wahhh sem depan dah nak masuk 3rd year lah. Ada orang yang sebaya aku, lahir tahun 1990 and ambik STPM, baru nak masuk 1st year. Tiba-tiba terasa band gap yang sangat jauh pulak.Huuu~ Terasa tua!

P/s: Result permohonan masuk USM 2010/2011 dah keluar~ Siapa yang dapat USM Transkrian?:)

p/s lagi: roslinda hani is my full name..sebab tu gambar di blog http://www.roslindahani.blogspot.com dan http://www.ceriterasigadis.blogspot.com adalah sama..sebab penulis nya juga orang yang sama!sekian~:)

2 comment(s):

wadud@duad said...

pergh dah bleh cash out nuff?? hebat la.. berapa ekh? :p
sya baru lagi..haha.. so malas nak usha.. :-D

~roslinda~ said...

haha
hebat apenye..
sy dah msuk nuff dah stahun dah..
br ni 1st time nk cash out..
tak ke sadis tuh?
hahaha
mmg xde niat nk blog tuk duit p0n,so tak kisah sgt pun..
tp,ape yg dah ada tu..ambik je lah :)
skit je...RM100.25