Subscribe Twitter

Sunday, May 9, 2010

instead of say sayang, say I love you!Haha


ehem2.aku nak cerita ini. 
Alah,bila aku cerita, cakap aku jahat nanti.

Bila aku tak cerita, cakap aku nak tunjuk baik pulak.

Hahaha

Gelak dulu okies?

Alah, apply cikgu tadika, bila mereka2 taw je aku student, terus reject. Tak nak kawan!Hoho Nak yang full time katanya.


Ada sesetengah lelaki yang mudah panggil mana-mana perempuan 'sayang'.. Aku pulak suka tanya balik, "Eh-eh,salah hantar message kan?" Aku cuma mengingatkan ;)

Jangan terlalu mudah keluarkan perkataan 'sayang' pada semua perempuan lah ye. Untuk test skill ke, untuk usha ke, apa-apa je lah. Seriously, perempuan tak suka lelaki yang mudah sangat ucap perkataan tu pada semua perempuan yang dia kenal. It's just like "euw..that guy is so annoying!"

Depends jugak. Ada yang susah sangat nak ucap, bila orang tu dah pergi jauh, baru nak bagitahu. Agak-agak lah jugak guys, jangan lah over sangat sampai nak cakap perkataan manja macam tu once in 10 years. Itu hyperbola ye namanya. Tunjukkan lah sikit kasih sayang tu, tak kisah lah pada siapa-siapa. Pada canon ke, pada pokok ke.;)

Eh,lari tajuk. Haha Kau memang Hani, pantang!;D

Happy Mother's Day Mom!
Sorry, no cake for you this year..Later,together with Father's Day okies? Save cost.Heee ;)

Speedlite please anyone!Sila derma di tabung yang disediakan!;)

p/s: tanya lah lagi kat formspring.Haha seronok jugak layan merepek korang ni.;p

10 comment(s):

alinac lover said...

sapa nama budak comel tuh??

~roslinda~ said...

nama dia..
dania emilda aqasha..
;)

EpoL ღMadd said...

kirim salam cubit boleh? :)

~roslinda~ said...

haha
cmne tuh?
mula2 bg salam pastu bg cubit lak?
haha
boleh3...ade upah tak ni nak kmsalam kat anak dara org ni?;)

alinac lover said...

adik ke anak??

~roslinda~ said...

haha
muka sy mcm org dah ade anak ke?
anak kakak yg 2nd ;)

Frodo Baggins said...

huhuhuhu baiklah sayang ....


>>____<< wooohaaaa!

~roslinda~ said...

*blushing2*
hahahaha
o0o0o0ops~
;p

Long Haffiz Long Hassan said...

cmel tul budak tu..hahaha..

~roslinda~ said...

hahaha
knp gelak mcm len mcm jek nih?
;)