Subscribe Twitter

Tuesday, May 4, 2010

Syg, u memang ego ek?

Gila title macam haram!;D



Quick update. Baru habis last paper jam 12 tengahari tadi, dan baru sampai johor terchenta jam 1.30 pagi ni.

Penat gila.Exhausted.Ecey,gaya macam drive dari Penang ke Johor pulak. heeee Taklah, drive dari Rawang ke Johor je. Dari Penang ke Rawang Ayah yang drive.;)

Singgah Rawang sekejap, rumah sepupu. Dia baru discharged dari hospital. 
Eh, title tu bukan apa.

Sepanjang aku drive tadi. Adalah satu kereta ni, lelaki driver nye. Number plate AGY **** ;p 

Aku speed up sikit je, dia speed up lagi banyak.

Aku dah take over dia, dia speed up lagi untuk menang.


Then, ikut rapat-rapat pulak.

Lor, apa masalah u ni syg?haha Lelaki ni memang taw!Ego~;p

Perempuan nak kalahkan sikit pun tak rela. I tak noda you pun, kenapa you tak rela pulak ni.Hahaha come on guys,be honest. Memang tak boleh ea kalau rasa perempuan menang or take over?Maksud aku dari semua aspek kehidupan.wahhh!;p

Shut up lah. Penat dah ni,ngantuk. jom mandi,then bermimpi.;)

p/s: Apa jadi stalker blog orang pulak ni?Kalau minat, cakap~;p

p/s: esok lah ye blogwalking. tak mampu.


7 comment(s):

naz said...

haha what can i say, give and take :)

EpoL ღMadd said...

Ada racing-racing ye,
tak ajak pun? ^^

~roslinda~ said...

naz>>eg0!!;p
sesekali maw yg mnerima shj,takmo mmberi bleh?;)

epol>>alah2..mcm mne nak ajak..kmu x on9 pun mlm td ;p

Hazwan said...

kalah kan je lelaki tersebut...heheheh

~roslinda~ said...

boleh jek..
tp t dia mnangis lak meraung2 kat rumah..
;p
klu bwk kete besar skit kan best..boleh pecut lg dan lg~
lalallaa

Fikri said...

ego ialah sebijik moto..

~roslinda~ said...

haha
bet0l la tuh fikri~
ak tgh ckp psl moto la skang ni..