Subscribe Twitter

Monday, June 7, 2010

Lagenda Budak Setan

Lagenda Budak Setan Official Trailer
video

Bila Cinta-Filianti Vlee
video

Bila Cinta ( OST Lagenda Budak Setan ) By Filianti Vlee

Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Di tinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Dan ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkan ku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu
Merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Dalam harapan

klik sini untuk download OST lagenda budak setan,bila cinta

suka lagu ni,mendayu-dayu,favourite! ♥ :) maybe sebab aku tak baca novel dia dulu, so aku tak tahu nak define cerita ni best ke tak.huuu~ Biasa-biasa je kot.
Tapi ayat-ayat cinta and ketika cinta bertasbih, aku tak baca novel dulu pun, cerita tu tetap best.:) Ouh,Khairoul Azzam :p
p/s: esok official result come out. Do pray for me.Huuu~ Doakan dapat yang baik-baik shj :) amin.

2 comment(s):

wadud@duad said...

OST?? hehehehe... wadud nak download ke tak ekh?? macam best macam x best..hahaha.. :p tapi kalau x salah wadud, lagu dia memang mendayu2, kira feel la, kalau dengar tuh sambik minum tea, memang x abes air tea tuh..hahahaa

~roslinda~ said...

heee
sy mmg suke mndayu2 nih..haha
download la :)