Subscribe Twitter

Tuesday, June 8, 2010

Result Sem 2 Tahun 2 :)

Hari ni result sem 2 tahun kedua keluar.

Pagi-pagi dah keluar rumah, check guna sms je,dapat tahu gred sahaja.Bersungguh tekan-tekan calculator hp untuk kira pointer.Dapat cecah 3 pointer. Alhamdulillah,tarik nafas lega. Fuhhh!

Sampai rumah dah petang, buka internet, hajat hati nak check cgpa. Sekali tengok, Gpa yang aku kira tadi salah!Haha Dapat lagi tinggi rupanya. Dekan dapat ku capai sem ni. Alhamdulillah,alhamdulillah dan alhamdulillah! :) cgpa pun okay,3.20. :)

Syukur. Terima kasih yaALLAH. Niat sem ni termakbul jua. :)

Tiada mood untuk berblog lagi. Sungguh. Mengapa? Entah. Hilang rasa sudah. 
Jumaat ni bertolak ke Kelantan untuk majlis nikah abang. Selamat jalan.

Jika mood sudah datang balik, akan ku update kedua-dua blog,insyaAllah. :)


7 comment(s):

Fikri said...

Mantop la Hani. Dekan dpt dicapai. Tahniah!!

♥yaya♥ said...

tahniah!! :)

~roslinda~ said...

fikri>>>thanx weh...thniah tuk ko gak ea :)

yaya>>thanx2!:)

wadud@duad said...

jangan la sampai x update blog tuh.. kalo ye pown, layan satu blog jer..hehehe.. :) ok tak? :)

~roslinda~ said...

alamak..mcm mana ni..
belum start x update blog lg,dah ada org rindu ke?:p
insyaAllah2..
sbb mmg totally xde mood tuk blog,idea pun takde..n plus2 abg nk nikah minggu ni..
agak busy sikit :)
insyaAllah,sy cuba..don worry ^^

alinac lover said...

tahniah kat sni jgk~

~roslinda~ said...

thanx dear :)