Subscribe Twitter

Monday, July 5, 2010

Dania has been admitted to hospital since 3rd of July~Pray hard for her guys. :(


Look that little cute face, pray for her health guys.
Demam,batuk,jangkitan kuman pada paru-paru kanan.

Doakan Dania cepat sembuh.

Kesian kat dia,kecik lagi. Umi yang dah 20 tahun pun tak pernah admit hospital lagi.:)

doakan lah ye dia cepat-cepat sembuh.

p/s:memang tak boleh blogwalking dalam keadaan sekarang,harap-harap faham ye. 

latest update: dania kena masuk isolation room sebab suspect H1N1


11 comment(s):

Fikri said...

ish3.. cian dia. akan ku dendangkn lagu untuknya. smgo dia cpt smbuh..

rhazes mohamad said...

masih tak keluar lagi ke?...
ya Allah kau berikanlah kesembuhan kepadanya...ameen

wadud@duad said...

errr...
sakit apekah si kecil yang comel tuh.. huhuhu..
sedey lak wadud rasa..:D

-Nurul Afiqah- said...

ciannye..:(
semoga dania cepat sembuh

~roslinda~ said...

tak....
suspect H1N1 plak skang ni...
so kena msuk isolation room plak..
amin2...doakan ye sume~

Queen said...

semoga dania cept sembuh....sian kalau tgk budak sakit gini..rasa macam kesian sangat..sebab sepatutnya mereka ceria...takpelah kak..dugaan tuh..sabar banyak2 k!

nuriz said...

semoga dania cpt sembuh amin

misz_nierah said...

damia,bertahan yea. moga dipelihara Allah. stay strong cutie...

~roslinda~ said...

for info,dia niece sy ye...
dia mmg pnggil sy umi..
amin...doakan byk2...
moga dia cepat sembuh..

Abu Bakar Bin Haji Semaat said...

aku pernah mengalaminya kira-kira 11 tahun yang lalu.... akan perkatakan tentang sara macam baby ini

tq datang blog aq

suhaisweet said...

Visiting here friends..Nice..Special Contest & u might win one Don’t Miss it!