Subscribe Twitter

Thursday, July 8, 2010

Latest update on Dania's health!

Alhamdulillah. Dania dah beransur pulih.


Cuma batuk je tak kurang lagi.
 
Disahkan negatif H1N1 test,so dah keluar dari isolation room and masuk acute cubical pulak,tempat before masuk isolation room.

Terima kasih bagi yang prihatin dan doakan anak saudara kesayangan hamba ini.:)

Tak ada ayah dalam hidup apa ada hal kan Dania?Umi,Ibu,Mak,Wan,Uda,Angah,Umi Niza,Umi Hanun dengan Abang kan ada.:) Kami sangat sayang pada dia.

Jangan tanya setakat mana sayangnya aku pada dia. Melebihi segalanya...*eh,kita sedang bercakap tentang dania ye* ^^
 
Gambar tak ada lah pulak sebab tak bawak pulak DSLR g hospital.Nanti waktu dia discharged baru bawak kot,boleh ambik gambar Dr. sekali kan3?*ehem-ehem* Hahaha :P

Ouh ya,cheque nuffnang dah dapat Isnin lepas,RM100.25.Gambar nanti lah ye..:)
 
One more thing,pemenang contest dah dapat hadiah kan?Thanx Fiqa for the confirmation sms. Salam kenal.:)

p/s: Alah,kenapa Jerman kalah ni?Haish~





9 comment(s):

naz said...

wahhh banyak nya duit nuffnang minta lah fb doktor tu haha

~roslinda~ said...

hahaha banyak lah sangat..perli atau apakah??
hahaha taw arh blog anda lg hebat..s0b3~
haha mntak fb naz pon x pernah,apatah lagi nk mntak fb doc tuh..
ahaha

wadud@duad said...

alhamdulillah.. sian anak sedara wadud..ekekekek..
bagos la semakin pulih.. semoga bertambah baek.. amien.. :)

R LEeN said...

pemenang bole pose kan n3 hadiah x???

Hidayah Ismawi said...

alhamdulillah.. nice to hear yg dania is getting better..

btw, hadiah dah dapat .. thanks :) sgt suka..wangi bilik ni sbb I tak habis2 testing ..ahaha

MY LATEST ENTRY: Otak-otak Ayam @ Assam Pedas Melaka

-Nurul Afiqah- said...

http://happyplaceforever.blogspot.com/2010/07/menerima-hadiah.html

hihi. awal-awal suda wat entry. :P
1st time katekan. hik3..

suhaisweet said...

Visiting here friend, cool blog n n3..nice..Very special brought for u.. Check it out!

Hidayah Ismawi said...

Dah mention hadiah in this entry sila click SINI

Thanks again for the wonderful prize :)

Nia said...

Salam Ziarah,

Harapnya Dania cepat sembuh ya. Comel Dania.. Tak sampai hati kalau tengok budak2 sakit ni. :(


Latest Entry: Bila Rasa Marah?