Subscribe Twitter

Monday, August 9, 2010

Memory remains..


Dengan ini berbesar hatinya, saja ada kerja tak nak buat. tapi mahu update gambar dahulu kala.

Setahun tu sekejap je.

Banyak yang aku dapat daripada matrikulasi, dapat kawan, kawan jadi tak berapa nak kawan dah, semua ada. Semua aku belajar kat sini. Makna hidup. :)

Waktu masuk matrik, umur baru nak menginjak 17tahun, memang tak matang lagi. Maaf di atas perilaku hamba. :) Ecey macam lah sekarang dah matang kan.Hahaha

Saya rindu pada yang berkaitan saja.Heeee Aisyah, Jihan, Farhana Masron, Wawa mana kau hilang, Najwa..:)

Love you all lah. Even tak jumpa, memories tu tetap ada kan kan kan.

:)

p/s: Selamat Berpuasa. Marhaban ya ramadhan.:) Moga ramdhan kali ni lebih bermakna dari yang lepas. Mohon maaf pada semua atas kekhilafan tiap saat.

12 comment(s):

Fikri said...

Booo..~
KMJ = Kolej Mencari Jodoh
haha..

~roslinda~ said...

hahaha
biaq la..
hang jeles ea?
:)

+ aisyah + said...

ok apa kolej mencari jodoh :DD

~roslinda~ said...

hahaha
kan?
besh jekkkkkk :)

MissTashigiSpooKy said...

hahahaha.. giler r muka suci dulu.~~

~roslinda~ said...

w0iiiiiii~
fitnah~
muke skang x suci dah ke?
hahahhaha
si0tttt~

MissTashigiSpooKy said...

ape lak fitnah.. kyataan tue.
haha, mesti r da x skrg.. haha~~

~roslinda~ said...

hahahahahahaha
si0t jek~
skang muke dah x suci sbb.....
hahhaha~

MissTashigiSpooKy said...

ish xtaw r lak sbb ape.. hahaha..
( wat cam xphm ag )

~roslinda~ said...

hahahhahaha
lu pk la sndri~

Fikri said...

Booo...~~
Boooooo...~~~
Booooooooo....~~~~

~roslinda~ said...

hahahahaha
b0o0o0o0o0o0o0o0o fikri~