Subscribe Twitter

Friday, August 13, 2010

Blog ni ada stalker?


Assalamualaikum!!

:)

Berbalik kepada topic, eh eh blog ni ada stalker ea?

Hahaha Bajet kau popular ke apa ada orang nak stalk kau?

Eh eh tapi kan memang ada. Aku dah berjaya tangkap beberapa orang.

Contohnya orang tu tahu apa aku buat, aku pergi mana. And cerita tu tiba-tiba orang lain pun tahu. Eh eh kecoh lah. Dah baca senyap senyap sudah. Tak payah la cerita kat orang lain. Malu taw I~~Bhahahaha *ini gurauan,eh ada yang terasa ke?*:)

Ni ada stalker ni suruh aku update blog, penat tunggu katanya. 

Dia cakap stalker tak kira blog tu ada umph ke tak umph.

Aku tanya, ouh stalker tu minat kat tuan blog ea?Hahahaha~

Kan speechless sudah dia.Boooo!~:P

Stalker tu apa sebenarnya?

Eh dan dan je terus buat topic kan. Ngeng~

Stalker tu suka baca blog, tapi dia selalu tak tinggalkan jejak. Stalker tu bukan ada kat blog je, kat facebook pun ada. 

Macam contohnya dia stalk wall orang tu, then dia cakap..Ouh dia dah ada makwe rupanya. Eh eh kantoi pulak pernah stalk facebook orang kan. Hahaha Standard arh, orang tertentu je pun.:P

Kalau stalker dalam kategori blog tu macam tu jugak lah, dia selalu update dengan cerita tuan blog tu, selalu baca apa yang tuan blog tu tulis, feel apa yang tuan blog rasa*ecey ecey* tapi dia tak tinggalkan langsung jejak kat blog tu sama ada comment mahupun kat shout box.

Aku pun biasa je buat macam tu kat blog blog popular ni. Sebab aku suka apa yang diaorang tulis tapi aku tak tahu nak mencelah tang mana kat comment. Sebab tu aku jarang comment blog orang, tak bermakna aku tak visit blog tu okay.

Best sebenarnya jadi stalker.Hahaha Tapi jangan arh hyperbola, bila nak serang macam haram kan. :)



Okay jom cerita pasal blood and personality.

Cepat bagitahu anda darah apa, saya ceritakan di next entry.:)

Darah A, B, O and AB lain-lain personalitinya. Mengikut Jepun punya theory lah. Jepun dengan Korea memang titik beratkan bab darah ni sebab agen jodoh and employer sendiri dah aim darah jenis tu jenis ni untuk kerja yang sesuai dan juga pasangan yang sesuai.

Saya darah O~

:)

p/s: Selamat berpuasa..2 hari sudah selamat..:)

21 comment(s):

muhdfahmy said...

fuyoo...ada stalker seyh blog nih. siap dpt tangkap. bwk dia g balai polis.wt report.

.gone with the wind*

naz said...

yeapp jepun dan korea memang alert tentang ini. yang pelik nya kepercayaan mereka menjadi realiti pula bila terlalu taksub haha

~roslinda~ said...

jom2...
and lah stalker tegar tu~
stalker yg mngaku~
hahahhaha

~roslinda~ said...

*anda

~roslinda~ said...

btol3...
so,jgn terlalu taksub~
heeee
tak slh ambik tahu,tp jgn lah prcya sgt..
eh eh naz darah apa?
hahahah~

-Si Riang-Riang- said...

saya darah merah,,hehehe ;p
wah blog hani ni kire hebat la smpai orh stalk...
suh die stak blog sy lak.. ;p

~roslinda~ said...

fiqa>>hahahha yg stalk kwn2 sndri lah...
tp cuma malu2 nk tnjukkn diri..:P
eh2..jgn ad yg terasa sudah lah kan..:)

MissTashigiSpooKy said...

aku mmg pemalu~~~ hahaha

~roslinda~ said...

eh eh eh?
hahahhaa~
jadahnye nih br bgn terus COmment nih?
:)

MissTashigiSpooKy said...

hahaha. besa r tmimpi2 blog ko.. kate pon stalker yg pemalu..
hahah~~
kuo kat home pesbuk r~~

~roslinda~ said...

hahahahahahhaah
ouh aah,kat fb...lupa plak..:)
stalker yg pmalu ke?
hahhahaha
eh kita ckp psl spe ni?tetttt~

MissTashigiSpooKy said...

psl aku r.. hahah
wat2 tye lak~

~roslinda~ said...

hahahahha~
eh?
okay2..:)
hahhaa

devoted lily♥ said...

aku slalu stalk blog ko..
tak kecoh pon.. hahha

~roslinda~ said...

hahhaha
ye ke mira?
terharu aku mcm nih..haha T-T
hahahahha~
takdelah tak kisah pun nak stalk kan,tp tak pyh arh hyperbola cerita kat org lain kan..
lepas tuh,bila aku tulis yg MUNGKIN JE,TAK SEMESTINYA ada kaitan dgn dia..
tiba2 terasa dan mengadu kt org len ak mngata dia kat blog plak..
PULAK~~
hahahaha~
:)

MissTashigiSpooKy said...

bukan aku, bukan aku.. haha..
nyibuk jek~~

~roslinda~ said...

hahahaha
bukan ko~bukan ko~hahah
mmg bukan ko~
haha ak ngumpat ko tulis nama ko teros terang2 kat blog...takde selindung2 dah..
eh,ada ke?hahahha

MissTashigiSpooKy said...

KO MMG xreti jaga ati aku lnsg.. hahahahaha
emo2~~

~roslinda~ said...

hahahahahhaa
alah syg,jgn lah majok...
hahhaha~

MissTashigiSpooKy said...

haha.. nsb bek aku tgh eppi mood ne..
maka aku mmapkan ko.. hee~

~roslinda~ said...

hahahhahaha
erk?
baiklah~
:P