Subscribe Twitter

Tuesday, October 12, 2010

First Try with Manual Setting,totally fun~do comment pls guys :)

Loneliness brought you nowhere, be happy :)

hani photography

hani photography

Aza ambik,boleh lah boleh lah tak blur :P

hani photography
boleh lah :)
Assalamualaikum :)

Semalam saya dan My GF is Noor Azah pergi ke Taman Rekreasi berdekatan. Maka terciptalah semua gambar ini.

Ada 3 orang budak tu seronok pulak layan kita orang. Bukan kita orang yang layan dia orang. Hahaha Banyak betul celoteh dia. 

"Bye bye kakak"

"Bye bye.."

"Eh kakak tu tak nak bawak balik sekali ke?"*tak sure ni bapak dia or sapa haha*

"Kakak,kakak datang lagi tak esok?"

"Erm,insyaAllah..:)"

"Tapi dengan syarat adik bawak pakcik/sepupu laki yang belum kahwin and ada kerjaya okay?"

Okay part last tu semestinya tipu.Dalam hati je tu. haha

Diaorang pun lambai-lambai,dah nak balik kan. Laki tu pun lambai sekali. Aku dah,erk apakah bapak dia ni lambai sekali?Bini ada kat sebelah tu. Bukan bapak dia kot.Hahaha~

p/s: Jom jom jom siapa nak ikut lagi~

do comment, to improve my skill :)

more pictures on my photoblog

11 comment(s):

miss ketak-ketuk said...

uwaaaaaaaa
gmbr i ambk bseni gak...
i tau smlm u tipu je ckp xberseni...
hahaha

~roslinda~ said...

hahahhaa
erm,boleh lah boleh lah..
wlupun blur je yg byk..
tu je yg okay kn,xpelah2..cuba lg nnt..
ptg ni?haha

miss ketak-ketuk said...

nak gi lg?
tmpt yg sme ke??

MissTashigiSpooKy said...

hahaha.. nak jmpe pkcik org ek??
hani gus je ke ley komen?? haha~

~roslinda~ said...

ish...nk jmpe yg muda dan belum berkahwin dan bekerjaya je~hahahahaha
gus?ak td dpd td pikir,leha ckp gula2 sugus ke apa..T-T
aah,guys je bley~hahahaha
ngeng~~~
guys and ladies lah..kira mcm pakej la lau ckp guys tu..tak ea?haha

MissTashigiSpooKy said...

hahha
slah eja rpenya..
guys!!!
gula2 sugus pon sedap gak, lme da xmkan,,~!~

~roslinda~ said...

hahahahhahahahahhahahahha
:D
bkn slh ak sbb slow sgt,tp leha slh eja..kn2?

naz said...

atas sekali agak menarik :)

~roslinda~ said...

thanx naz :)

wadud@duad said...

cun gambar.. hehehe..
eh2 sory ekh.. blog ros xder dalam bloglist wadud.. :-)
hehehe

~roslinda~ said...

sob3..smpai hati~
haha
xpelah~