Subscribe Twitter

Thursday, October 14, 2010

Tests+Presentations+Straight Xm Schedule=Death.~T.E.N.S.I.O.N~

Aloh aloh comel je dia



 Assalamualaikum kembali.

Hai untuk yang membaca(jika ada dan sedang membaca tanpa scroll ke bawah laju laju). Di sini saya ingin menyampaikan kekecewaan yang amat sangat kepada diri sendiri. Sem ni nampak kelam je, suram jah. Semua test macam menanti ajal di hujung jalan. Soalannya MasyaAllah, jawapannya apatah lagi.

Macam ni lah tiap tiap hujung sem, semua berlumba lumba nak buat. Dengan presentation-presentation nya lagi, test lagi untuk semua subjek, rasa macam dah lelah dah. *ecey* Sunnguh, even kau bukan lah top student or bukan jenis yang study je kan, even kau sambung tengok movie lepas tulis entry ni, kau tetap rasa 'stress' tu. Ngeeeee~

Baguslah, dengan jadual exam yang straight seminggu, hadapilah! T-T

Langkawi, come to me please. 2 November cepatlah datang please. Oh dah tentu sebelum itu datang, banyak lagi yang kena kau tempuh. 

Be strong, be patient, don't give up. :)

Good Luck untuk semua semua semua student even universiti lain jua. Minta maaf untuk semua kekhilafan, halalkan semuanya. Ganbatte.

p/s: Dapat 2 anak saudara lagi tahun depan. Pandai kan mereka nak keluar ramai-ramai before Ummi dia Grad, habis lah 1st gaji Ummi nanti ramai yang pow~Hahahaha

p/s lagi: Fb deactivate seketika cuma. Esok lusa activate kembali~

p/s lagi dan lagi: Kalau satu ketika saya tiada, tak kan ada siapa yang tahu. Sebab.....jauh mungkin?


8 comment(s):

fay said...

pergh! langkawi tak ajak.

wadud@duad said...

Fb tuh.. lau wadud, buang terus.. :p
alang2 baek aktif kan jer, yang panting roslinda x bukak, dah settle.. hehehe..
gud luck ekh untuk exam.. :-)

MissTashigiSpooKy said...

hahaha.. hani gedik
asyik nk deactivate~~

~roslinda~ said...

fahmy>>eleh.ajak g png p0n xnk.blah arh~*tibe2 emo*

wadud>>heeee x blh,kalau x deactivate,still dpt email ni email tu..so nnt bukak jugak..at least ni rehat skit dpd dpt email dpd fb..
thanx2...:)

layha busuk>>heee ak mmg suke deactivate waktu tension2..or xde keje..ngeee~hobi~

MissTashigiSpooKy said...

hahaha.. asal gado jek emo nk deactivate..
bajet femes r tue.. hahah~

~roslinda~ said...

femes2~
hahahaha
*kecewa*

NURULekmiRabat said...

wa..teringat zmn degree dulu.camni la saya pun..ujung sem je msti kalut2 nak wat suma esaiment hehe gud luck yea :)

~roslinda~ said...

wahhhh...nk grad jugak~~~
T-T