Subscribe Twitter

Wednesday, December 22, 2010

Speak Now



Assalamualaikum. :)

Lama gila tak membebel. Huh. Nak bebel pun dah tak reti dah. -.-

Sangat penat, sekarang tengah tunggu kek marble masak and ada lagi satu untuk ditunngu. 4 done untuk malam ni!

Tiba tiba fikir, eh bagus la pandai buat kek, nanti kalau balik raya lewat kat rumah mertua, bawak balik je kek homemade yang dia suka, boleh sogok sikit dia. (?)

Ouh my, kenapa Aiman Kamilah Bintang tu sangat menggoda hati?Hahahaha~

Rampas belon tu daripada budak budak. *jakun*

p/s: They called it as nice thing, but I called it as flirting.

4 comment(s):

Daboo said...

This boy is my ex punya adik. He is handsome. Dulu selalu lepak with him tapi masa tuh he was still small. Tapi masih handsome. ;)

~roslinda~ said...

ish ye ke...
handsome2 *teruja* :P

rain said...

ko P E K A K

~roslinda~ said...

haha jgn lah puji,malu ak hahahha