Subscribe Twitter

Wednesday, March 3, 2010

untitled again~




semalam,ada orang tanya

nak tulis apa kat blog*he's new at blog*

dan dia add ym aku semata untuk tanya hal berkaitan

tQ lah sebab saya pun tak taw sgt~lain kali tanya lah kapten Luffy ke ape...heee~

follower pun tak banyak.kalau nak tanya,lain kali tanya pada yang beratus2 ye follower~*-*

terpulang lah kot pada owner nak tulis apa

pd si playboy/playgirl/single yg suka flirt..kadang2 mereka tulis tentang orang di sekeliling mereka..mungkin hari ni tulis tentang A,esok tentang B,lusa tentang C..terpulang..itu kan blog diaorang..apa kau nak sibok kan?

pd si photographer,selalunya diaorang akan publish gambar je banyak..maybe blog yang awalnya medium untuk bercerita,nak ditukarkan pada photoblog?*heee*aku suka g blog mcm ni...dpt belajar..ehem2..;)

pd boy/girl yang dah berpunya..haruslah kadang2 mereka mesti selitkan tentang bf/gf diaorang kan...itu tak kisah lah..sbb satu jek kan..stick to one..yg tak tahan yg atas sekali tu ye~;p lagi2 yg sgt sweet,biar lah couple dyorg..at least bukan flirt~

pd student,,pasal masalah study diaorang lah kot..cth..alamak,mlm ni ada kelas 'dia',esok ada lagi,esok mlm pun ada lagi,mgu depan pun ada lagi,sampai lah bila2..haha itu contoh ye..

pd yg islamik,dia akan publish post yg berbaur islamik juga..dan aku suka gak pergi blog2 mcm ni..dpt tambah pengetahuan tak salah pun~

mcm2 lah jenis~heeee

tapi,tak semua post tuh akan ada orang yang suka..biasalah kan~manusia..

mcm aku,aku tak suka yg 1st tuh~haahaha *tak habis2 nak tekankan yg 1st tuh*

okies dah,tu jek ;)

p/s: happy bday leha..kau dah tua ye...slmat hari tua..leha da 20~wahahhaa aku dgn aza baru 19 lagi~^-^


6 comment(s):

naz said...

testing camera ke? haha

~roslinda~ said...

hahahha
mesti lah~
jgn jeles
;p

Anonymous said...

kmu perasan mude yer??

~roslinda~ said...

mmg muda p0n~

tashigi is layha said...

asal aku xpasan lak publish ne..
haha..
jgn riso kak, nty ko bkal tua gak..
hee.. tq3

~roslinda~ said...

hahaha
tak..
lau ak tua,ko lg tua
;)
yeah~