Subscribe Twitter

Thursday, March 4, 2010

she turns to 20~






maaf ye,nak cakap yang dah berpunya ke yg tak berpunya ek?

hahah

ok lah,cakap yg dah berpunya lah sbb sorg je.heeee


yang dah berpunya hanya lah yang berselendang shj.sekian.

yg baju biru tuh umur dy 22~dia paling tua dalam batch polimer kitaorang.namanya yasmin.dan aku adalah yang paling muda dlm batch.*haha perlu lah tu nak cakap*


yg lagi dua tu sama umur dengan aku lah,geng budak lompat asal johor.haha tapi leha paling tua,aku paling bongsu.


yang berbaju seperti tembikai itu adlh bday girl.leha y0rh.hardcore dia nih.haha sebab tu kitaorang bagi hadiah special punya..bantal penumbuk tuh ;) taw tak apa caption kat kek dia?"tumbuk kang....LEHA ep bday" hahaha ayat fevret~

yang berspek itu adlh couple aku~kami sebilik~kami couple.haha ;)

aku tak payah tanya lah~"ouh inilah roslinda hani",,kata dia tadi...haha


itu saje lah~

leha2...aku suh ambik gambar aku,dia g fokus kat tiang restoran tu.huuu~

5 comment(s):

naz said...

alaaa nak yang berpunya jugak haha

tashigi said...

saLUte R KEhebatan hani MENgambil gmbr..nampak exotic..
sbb Ade BSDAY GIRL YG AYU DLM GMBR tue. hahahah~.
thanx ye kawan3...
muah3~~

tashigi said...

saLUte R KEhebatan hani MENgambil gmbr..nampak exotic..
sbb Ade BSDAY GIRL YG AYU DLM GMBR tue. hahahah~.
thanx ye kawan3...
muah3~~

~roslinda~ said...

hahaha
maaf lah ye~
talian busy~
;)
cuba yang lain ye~

~roslinda~ said...

ecey~
tak de kaitan lah point ko~
ahhaa
itu tak membantu lngsung~
hahahaha
*-*