Subscribe Twitter

Tuesday, April 13, 2010

+hadiah ulangtahun+

trettttt tettttt tettttttt

ini hadiah ulang tahun...

mak...

;)

esok hari jadi mak yang ke 56 tahun..

happy birthday Mak!

selamat ulang tahun syg~lalalala

beli on9..dan harga mmg sgt2 berpatutan.smlm baru je bank in,hari ni dah sampai kat johor.seee2.lincah sungguh kan.so,siapa2 berminat,boleh la inform,nnt sy bg link~eh2 tiba2 jadi dealer tak rasmi kan.heee

nnt dapat special offer baik punya~

mak called td pagi.."siapa ******* ni?kawan ke?"

cehhhh2.mak terus syak aku yang bg sbb ingatkan kwn aku kat pantai timur yang bagi.takdenye~

"kite beli daripada dia lah..on9"

mak kata sgt cantik~

^^  itu saja.daaa~

p/s: benda ni makin merebak~ubat pun dah habis.mak suruh balik pergi check kat johor.takpelah mak...lepas exam je..;)



4 comment(s):

Siti Radz said...

"Hepi Birthday" untuk mak awak... Semoga panjang umur.. Murah rezeki... and dirahmati Allah... Insyaallah.. :)

~roslinda~ said...

amin...
harap-harapnya macam tu lah..
tQ 4 d wish...radz
;)
dtg lah lg...
^^

fatin hanani said...

ya sgt cntik...bekenan...hehehe

~roslinda~ said...

heeee
nak beli juga?
;)
murah je..rm100~