Subscribe Twitter

Saturday, April 10, 2010

study week=sleep week

cantik kan gown tu?dah hampir-hampir nak beli dah..kat jusco hari tu.tapi,mak cakap,biasa je..oloh..huu~then,sy pun jawab..ouh ek?okay2..nanti beli kat jusco melaka je lah,g sama2.untuk siapa?mestilah.anak kesayangan aku!;)

saya sudah pergi klinik!bangga gila nih hani g klinik.bukan senang ouh.pergi farmasi boleh je,klinik tu payah banyak. ;D

bersepah betul meja.*study konon*haha

ubat pun nak letak.sibuk betul.haha


gila.tengah berperang dengan bulat-bulat kecik ini~hampeh punya kuman.*padahl diri sendiri salah,luka kat kaki pun dibiarkan*last2,kena infections gini hah~duhh

ini saya punya exam schedule!

19th APRIL 2010
HTU223
TAMADUN ISLAM DAN ASIA

22th APRIL 2010
EBB 215
SEMICONDUCTOR MATERIALS

24th APRIL 2010
LSP 300
ACADEMIC ENGLISH

26th APRIL 2010
EBP 204
ELASTOMERIC MATERIAL

28th APRIL 2010
SHE 101
ETHNIC RELATIONSHIP(betul ke dlm bi ni?haha mcm skandal pnye bunyik)

30th APRIL 2010
EBP 207
TRANSPORT PHENOMENA IN POLYMER

3rd MAY 2010
EBP212
LATEX PROCESSING 

balik kampung 0o0o0o0o0o0o0o balik kampung.hati girangggggg~budak-budak yang dah balik before exam tu,tak payah arh nak berlagak.blah arh~cehhhh!*emo tak tentu pasal haha*

sila ketawa jika anda rasa gembira dengan semua paper itu.haru.7 paper ye.banyak sgt paper,sampai tak tahu nak baca mana satu.lastly,baca latex dulu.

p/s:movie apa yang best sekarang?tiap-tiap kali study week mesti kena tengok movie,so any suggestions? 

p/s lagi: doakan kuman ni semua mati before exam.tak tahan duh~

p/s lagi dan lagi: air asia ada offer sekarang sampai 11 april untuk book from penang to langkawi.free flight cuma kena bayar transport tax rm18 sahaja.kami dah book!haha jangan marah hah~sem depan g langkawi~rm28 je sorang pergi dan balik punya flight.;) pergi book cepat!jumpa kat sana~

g0od luck!all the best!wish me the best of luck!doakan dapat buat dengan jaya dan berhemahnya.amin..;)


11 comment(s):

Sesayang_Andox said...

hye :)
selamat menghadapi ujian. ^^

~roslinda~ said...

haittt~
tQ2!~
;)

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
selamat juga sis!
m0ga berjaya, dipermudahkan segala urusan..termasuk la usaha pGhapusan kuman2 tu..huhu

~roslinda~ said...

wslm~
tQ azrai..
huu byk rintangan nk hapuskan kuman degey nih~
aminn2.;)

Anonymous said...

haha.. da balik johor kena r blgak kat org yg xbalik.
hua3..
cpat2 pkir nk tgk citer ape smntra mood study x dtg (eceh3, nty cam dtg lak)
hahaha~

tashigi is layha said...

hahhaha.. td ngah komen2 dea kuo xsmpt buh name..
hani cepat2, nk tgk citer ape ne? hoho

tashigi is layha said...

hahaha..
td tenet putus ngah komen xsmpt buh name..
hani, pat2 pkir nk tgk citer ape sblum mood study dtg. hua3..

tashigi is layha said...

ag satu ethnic relations bukan ethnic relationship r mgkuk..
hua3..

~roslinda~ said...

mcm xde cite best je kt wyg~
lau xde cte best,bek xpyh..
aza ckp,bek tgk midnite movie kt blik je cmtuh..
huuu
ko tgk la leha cte pe ade..
haha biar arh relationship..
mcm best jek..
bunyik2 skandal gitu..
hahahha

tashigi said...

mne r aku taw nk cek citer ktne, bukan ko ke slalu cek..
haha3.
uish azah mesti da start study tue, dea xnk dgangu..
ish cmne aku nk mula ne..
stg g kaco korg r.. ha3~

~roslinda~ said...

ktaorg da tgk..sbb xde cite best lah,aza ckp cmtuh..
huuu
study apenye..
ak tgk autumn in my heart lg layan~haha