Subscribe Twitter

Saturday, May 15, 2010

Tulis nama jemputan di kad jemputan~Nak kahwin tak?

Assalamualaikum!
Sejak beberapa hari ini, saya ye saya ye. Busy menulis nama-nama jemputan di kad jemputan itu. Tak ramai pun jemputan,ada 600 kad. So,kalau datang bersama pasangan + family, ada lah dalam 1200++. Tinggal lagi 100++ je. Yang lain dikira selesai~Wahh terror!;)

Dah buatt cadangan kat Mak dah.

"Mak, kenapa tak print sekali nama jemputan,kan senang?"Haha
Bila malas menguasai diri.

"Aah, betul jugak" jawab Mak.;)

"Oh Oke. Takpelah Mak, nanti turn kita, suruh je print terus,senang."haha

Hahaha~ Okay apa, nanti 7 tahun lagi*ehem2 ;p* jemputan sikit je, 200 orang cukup arh. Kenduri jek. Jimat kos.;p

*siapa entah nak kahwin dengan dia..B0o0o sama dia! ;p*

Tengok-tengok, lari taw tujuan asal ;p
Tak lama dah lagi, 11 Jun dah nak bertolak ke Kelantan. Ouh ya, bila dah selesai menulis nama-nama jemputan, haruslah lepas ni sesi menjelajah menghantarnya pulak kan. Teheeee. Paling jauh pun KL dengan JB kot. Jom jalan-jalan.;)

Nak outing shoot lah. Ada orang nak ikut tak?;)

p/s: Handphone senyap je hari ni. Sound dia rosak ke?Hahaha *eh,semalam pun senyap gak lah ;p*

Jom beli heels pulak!Hip hip h0oray~

More pictures will be upload here.


17 comment(s):

Shoe + Syazz + Irah + Layha + Feecar said...

Nak kad jemputan gak, smpai ati ko xjmput..hahahhaha~

~roslinda~ said...

sila tinggalkan alamat jika mahu~
hahahahaa
uwekkkk~
mcm nak dtg jek~
citttt p0o0orah!
haha
ko dtg tem ak kahwin je lah t...
kenduri je lah,xde mjlis..;)

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
alang2 da cakap pasal jemputan ni, jemput la datang ke umah yer..29hb nie..da majlis pertunangan =)

Queen said...

tahniah kepada bakal pengantin..=)

~roslinda~ said...

azrai>>>wahhhh!anda ke yg betunang?;)

quenn>>>yupppp2...tahniah kpd dia..~huu

hans said...

dah nak kahwin?
tahniah

~roslinda~ said...

hahaha
nehi3~
abg lah yg kahwin...
bukan sy~
sy muda remaja lg~xboleh khwin ;)

hans said...

hahahaha
den ingat ekau yg kahwin

~roslinda~ said...

hahaha
umur 20 p0n x jejak lg...
nak kahwin ape,gedik tu nmenye..
haha

hans said...

hahaha
ada jer umur 18 kahwin

~roslinda~ said...

hahaha
itu org lain,.
ilmu tuk diri sndiri pun x ckup lg,nk kahwin plak..
hahha~
lme ag...7thun lg~

tashigi is layha said...

Xnk dtg tp nak kad JEmputan..
wat KOLEKsi, NTY SNG SKIT NAK pilih time kahwin.. hahahahah~
PAT r POs!!

~roslinda~ said...

sng skit nk plih time kahwin?
ak tak fham motif tuh
hahahaha
duit setem?
ahahhaha
gedik arh ko leha~
hahaha

reb@rn said...

sape kahwin?

~roslinda~ said...

abg yg kahwin..
npe?nk dtg ke?
haha~

Mario said...

uikkk...kelakar jugak ek roslinda ni...ekeke
sorry baru nak baca2 n3 kat cni...sblm ni singgh sejap je...<===pangai tak elok...jgn tiru...hehe

~roslinda~ said...

hahahaha
tang mne plak yg kelakarnye...
sy mmg suke wat cdgn yg memudahkn kerja sy~haha
0uh000 takpe2...rsenye rmai je yg singgah x bce entry..
klu dyorg bce,msti dyorg x kate sy yg nk khwin n sy mak kpd anak2 sedara sy..hee
takpe,tak kisah ;)