Subscribe Twitter

Thursday, May 13, 2010

status saya apakah?merajuk!huh


Assalamualaikum!

Sampai hati. Huu. Dah berapa orang entah yang cakap  tulis

"Comel anak akak"

"Itu anak awak ke?"

dan lagi dan lagi.

Grrrrrr.

Heeee. Tak marah lah, sayang lagi ada!

Haha

Perhatian yeeee, saya ingin mengumumkan...;p saya baru nak genap 20 tahun ini. Eh-eh,tapi belum lagi ye. So,saya masih 19!;D 

Eh lupa pulak,bukan itu niat asal. Saya belum berkahwin ye. Huu Kejam lah anda semua panggil kanak-kanak seperti saya kakak~hEPPP,biasa dia. Haha Yang pelik tuh, yang panggil kakak tu, umur semua lagi tua kot. Ish2,nak jugak merasa muda ye?Heeee Itu my niece l0r,anak kakak saya dan dia dan abangnya memang panggil saya Ummi sejak dulu lagi ye. Harap maklum.;)

One more thing, baru wujudkan satu lagi blog.

My photoblog.

Ini link nya... klik sini please

Support me!!

;)

So, banyak gambar akan diupload di sana sahaja lepas ni.Heeee

Eh-eh,lagi satu link..Klik jugak untuk tanya soalan ;p

siapa tanya soalan yang tak sopan akan dapat hadiah sepak laju-laju ye..kalau betul-betul beran,jangan sembunyi tangan.;)

kecuali soalan berbentuk "itu anak awak ke?" *-* T-T






21 comment(s):

Fikri said...

lawanya anak akak. ni mst anak kesebelas kn? haha..

~roslinda~ said...

haha
aah at0k..
mne at0k taw nih?
haha
sh0rt lah otak ko fikri!
aku sepak laju2 karang~
haha

Danial Ikhwan Jaafar said...

tobat tak sengaja. tak tertengok pon profile first time pergi. sabar, sabar. bukan bermaksud nak kata cik ni dah berumur ke apa.

harap jangan marah2 ye. =)

salam hehehehe

~roslinda~ said...

hahaha
takdelah~
tak kisah pun..
bkn nk brmksud terasa dgn kamu p0n..
tp sjak 2 menjak ni byk plak yg tnye gitu..
rimas plak..haha
eh2..tak p0n..sy taw sy mmg muda remaja ag p0n..
s0 d0n w0rry~
haha

R LEeN said...

u should add another 1 more link in this topic....

beside this words,

itu anak kakak saya.... ni link nye

so, apa lagi, link kan la.....

hahahha

~roslinda~ said...

takpelah..
tak berminat tawaran akak nih~
hahaha
cuba lagi lain kali~
hahaha

R LEeN said...

kedek

~roslinda~ said...

eh2...aku cuma xnak org ambik ksempatan..haha
ak dah letak kat link blog kan..
pndai2 arh lau dyorg nak carik..haha
uwekkk
xpe2...t kwn ak meriahkn blog ko haha

- zuriey - said...

da ada rupa mak orang kot..he3

Hafez Zahruddin said...

Ha ha, that's funny.

Saja saja surf blog orang lain. Hari yang amat panjang...

~roslinda~ said...

zuriey>>ade ke?haha naluri keibuan je k0t yg nmpak ;p

hafez>>haiii hafez..ape yg funny nye?huuuu
tQ 4 dr0p by btw!;)

Si Kenit said...

oh, tak tau
sumpah! ingatkan anak u
soli moli dear
hehehe =p

~roslinda~ said...

0uh~
sumpah terguris!
hahaha
0kies,next~
spe lg nak ckp s0rry~
huuuuu
sy muda lg l0l~
naluri keibuan je terserlah~;p

crystalzerosix said...

laa sy pun ingatkan anak awak tu...rupanya sweet 19 lagi ek hehe...

~roslinda~ said...

hahaha
okay,fineeeee~
anda dimaafkan..huu~
next?

aril said...

jangan marah kak...dia org tu salah faham je..so sapa2 yg panggil akak lg lepas ni nak kena la tu..:-)

~roslinda~ said...

hahaha
anda pun muda dr sy ke sje perli nih?
hahaha
takdelah...xmarah p0n~
syg lg ade~
;)

aril said...

tua dari awk..tapi tersasul lak td ter panggil akak..hehe..

~roslinda~ said...

itu gedik nmenye yer~
haha

miss ketak-ketuk said...

yang ni terbaik cik ros...
hahaha...
ske la ayat 'comey anak akak'
syabas cik ros...
sesungguhnya anda xnampak muda 4bulan dr aku...
hahaha

~roslinda~ said...

hahahhaa
tu sbb ko tak cukup tinggi..
hahhaa
uwekkkkkk~;p