Subscribe Twitter

Monday, July 26, 2010

Ini untuk semua orang yang baca blog saya~hey saya rindu blog :)



Assalamualaikum!

Haiiii-haiiiiiii! Lama gila tak menulis. Rindu gila. *bajet kau ramai peminat ke ada orang nak baca blog kau*haha~ Tak tahu apa masalah, tak boleh nak sign in blogger, so tertangguh la sesi peng-update-an. Here I am back!Happy tak happy tak?

Waktu yang sangat mencurah-curah idea untuk update, tak boleh nak sign in blogger. Waktu dah ada di depan mata, tak de idea pulak. Tsk Tsk T-T

Okay then, cerita pasal pergi bersawah padi kat Kualu Kurau if I'm not mistaken.:)

Ada sawah padi belakang rumah, sangat teruja okay. Macam budak-budak dah. 

Kau bayangkan kau pergi sawah,lepas tu on the way nak pergi sawah siap kena lalu jambatan kayu yang kelihatan macam tak kukuh, naik je bergoyang-goyang je rasa, tak balance*ecey-ecey* lepas kau dah berjaya harungi jambatan gantung tu*gantung lah sangat kan*kau menyusup nyasap pulak untuk ke tengah sawah padi yang menghijau tu. 

Lepas kau dah sampai tengah-tengah tu, tengah feel habis lah ni, buat gaya orang-orang lah, titanic lah. kau punya berangan tu terganggu oleh bunyi lagu jawa yang sangat kuat.Hahaha Tepi tu ada projek pembinaan daaa~Kacau daun betul lah!Hahaha

Okay,let's pictures speak then. Snap by Sony Ericsson W910i,Canon kat johor.S0b3~:(


 ke mana arah tujuan kita sebenarnya?

 satu arah tak semestinya kita sehaluan kan?

 
saja nak menyibuk.nak jugak.Haha sebab ada orang nyampah kan tengok gambar owner blog.Tsk Tsk saya tahu lah saya comel~Hahaha Hah,tak suka tutup mata okay?

 
haha curi bear orang sekejap.:) 

Ada seorang blogger tu cakap tulisan aku gila.Hahaha Siot. Alah korang baca and layan jugak aku yang gila ni,so korang pun gila jugak lah kan?:P


So,post ni khas untuk anda yang baca blog saya*if ada* termasuk anonymous. Aku buka balik talian anonymous untuk kali ni saja,lepas ni dah tak da.

Apa pendapat anda tentang blog saya?Atau tentang tulisan saya mungkin dapat tahu sikit personaliti saya?Mungkin rasa saya suka berangan ke apa ke.Just say it..

And apa yang anda mahu saya tulis untuk next next entry maybe~

Yang kalau nak hentam saja tu, tolong berani. I wont respect someone that totally coward. :) 


 
w0o0o0o feeling blue :) 

Hepppp,fikir apa ni?Nak kena babap?

 
serabai

p/s: typical love story..when someone was gone, then people around will feel the LOST~human nature huh? *terpengaruh dengan cerita korea sangat dan sangat*haha

p/s lagi: saya suka baca kisah cinta orang lain di blog mereka tapi saya tak suka bercerita tentang itu dalam hidup saya di blog meskipun cinta monyet. Let gone be bygone. :)

p/s lagi dan lagi: ouh ya. saya satu group dengan anda kan. Aku rasa dah tak payah anda tanya kenapa aku marah dulu dan sebagainya,benda dah lepas tu biar lepas.Tak nak ungkit. Aku maafkan dan minta maaf. Clear~



15 comment(s):

miss ketak-ketuk said...

aik?
asal lak ko xleh sign in?
ak leh je...
hari leh sign in...(aura berlagak 30%)
hahaha

~roslinda~ said...

hahahaha
kau biar betul..
ke kau auta ak je ni?
sume dak usm xblh sign in k0t...
blik ni mmg sume arh..
kat ishare p0n org sibuk psal tu...
usm blocked k0t...
entah...
ko tipu kan?hahah

miss ketak-ketuk said...

Ya Allah...
sumpah ak xtipu...
bilany yg xleh sign in?
smlm?
ak update blog kot smlm...
siap dah btukar wjh pon blog aku...
pastu letak lagu...

MissTashigiSpooKy said...

hahahahhahahahahahahahah~

~roslinda~ said...

hahahahha
aza,sumpah smua org complaint bnda yg sme...
tgk blog mmg blh...
tp nk sign in mmg xblh...
smpai error segalaa je sume...
dpd sabtu k0t...
jumaat ak ok lg...
sumpah!haha

leha,pe gelak2?
sepak nak?haha

miss ketak-ketuk said...

aku update sbtu ngn ahd...
ok je...
mgkn blog org2 terpilih je kot yg leh sign in...
hahahaha...

ntah leha ni...
pesal ko gelak??
tumbuk kang...
hahaha

~roslinda~ said...

hahahaha
fine~

taw xpe leha ni..sepak kang..haha

MissTashigiSpooKy said...

hahahahahah,, aku gelak bce hani pye post r..
dri part yg ps tue..

wek,:P

~roslinda~ said...

hahahhahaha
suke ko ea...
gelak2...sila...hahahhaha
ko terasa ke?haha

MissTashigiSpooKy said...

ek ade tuk aku ke?
hahaha... bukan tuk peminat2 ko ke?

~roslinda~ said...

eh takdelah...sume tu tuk ko...hahahhaha

rhazes mohamad said...

hai...
saya suka blog nie....

hahahaha

~roslinda~ said...

haiiiiii
sy taw awk suka...
tp malu2 nk ngaku...
bhahahhahaha
:P

reb@rn said...

opinion about ur bLog? Hmm..... x ingat la. Kadang kaLa je lepak baca. X ingat la.

suggestion for ur bLog? Hmm... buat tOpik leLaki ar. Yang bLue-bLue gitu. Hahahahahaha~~~~ Xb

~roslinda~ said...

jowin>>haha so,kena slalu2 dtg sni..:P
laki2?blue2?hahahha
otak sy suci~hahha