Subscribe Twitter

Friday, August 6, 2010

Saya :)

langit tak akan selalu cerah untuk kita berteduh



buruk tak semestinya tak berharga



gambar air ni waktu awal-awal pegang DSLR, kalau nampak full air tu mesti lagi okay kan :)

Assalamualaikum!

Sila ke blog satu lagi untuk gambar yang lebih gedabak ye. :)

Gambar yang dua atas tu gambar dari hp, sony ericsson sahaja.
Dah seminggu, dah RM93 dah.:) Terima kasih terima kasih.

Semalam pergi USM induk, sepupu azah grad. Then, pergi convo expo sekali. Wahhhhh, nak tu nak ni. Nanti convo*2 tahun lagi*, nak request bunga fresh, bebear besar. Haha tapi, nak request pada siapa pun tak tahu. Tak da sapa nak bagi p0n.Hahaha T-T

Mak kata dulu abang mak tak da belikan,so semua tak payah belikan. Nanti tak adil. Sampai hati Mak. Kita kan special an an an. *-*

Ouh hah. Macam biasa. Kalau tak sesat, bukan Hani lah namanya. Hahaha Harus sesat.:) Paling best, dapat naik feri at last. Dapat bau laut puas-puas, dapat rasa angin dia. *thanx untuk dak sombong gak minggu lepas* I'm happy. :)

Tak tahu nak bebel apa lagi dah, aku rasa skill bebel kat blog aku dah terkakis la. Sapa curi ni'?Hahaha

Buhbye.:)


9 comment(s):

MissTashigiSpooKy said...

haha, sbb da duk sbilik ngan aza.
maka da xreti bebel r tue..
aku kan xajar ko bebel.. haha~

~roslinda~ said...

hahahha ko jahat kn leha...
mngata syg ak kt sni..
xbek taw..hahahhaha
dia x ajar p0n taw...
kn yank kan..
hahhaa
ak je dah terbiasa..bhahahha~
:)

MissTashigiSpooKy said...

hahah, maaf2.. slah ayat..
aku slahkan ko ne mudah sgt tpgaruh.. hahaha~

~roslinda~ said...

hahahha
ape2 arh...
xkisah..hahhaa :P

MissTashigiSpooKy said...

hahaha, aza jgn mara ea.. heee~

d2z said...

nk request jgak aa konvo nnt..bg aa flash/lens..xnk teddy bear2 nih.. :D

~roslinda~ said...

hahhaahhaha
betol arh...
x terpkir lak yg tuh..
speed lite da ade..
mntak lens arh..hahha
btol2..pndai arh..
bg idea...t sblm konvo nk wat wish list lah...brilliant!:)

naz said...

pic air tu yeahp penuh baru cun kot

~roslinda~ said...

yg 2nd ea?
haha gne hp je naz...bkn gne dslr..
xde zoom2 kat hp...hp p0n mura je..s0b3..
nak satio*tiba2*
tu p0n da beriye2 shoot bnda tuh~
haha