Subscribe Twitter

Saturday, August 28, 2010

Selamat Hari Muda Roslinda Hani part 2.


Assalamualaikum.

Kali ni saya akan buat ayat berjela-jela.Hahaha Kad ni Leha yang buat, almaklumlah Leha ni rajin and agak kreatif (kot?), so bila turn birthday orang lain, mesti dia yang buat tanpa dipinta dirayu. Kalau birthday dia pulak, kitaorang beli je kad birthday yang bersepah kat kedai tu, mudah kan?Hahaha Maaf Leha, kami tak kreatip.:P

Nak tahu apa mereka tulis di kad tu?

Betul ni nak tahu?

Sungguh?

Hahaha Yang paling panjang tu sah sah la couple aku, Aza.:P

Okay, ni yang mereka tulis.

"  Hanie,
-Selamat Ari Tua
-Jaga diri tue, asyik sakit jek.Haha *Immune system aku mmg poor sikit*
-Jangan curang selalu,kadang-kadang takpe  " *eh?abaikan.Haha*
+Layha+


" -Laling.... *mati-mati aku ingat aza yang tulis ni*
-Epi besday
-Moga panjang umo n murah rejeki..hehe..
-ooo..xnk ngaku dah berpunya yerr.. *hish sungguh la belum nikah!*
-all the best"
+Myn+


" Yank,
-Hepy birthday
-20 years old dah
-jangan derhaka dengan aku.still aku tua 4 bulan dari ko.
-xtau nak wish apa
-selamat menonton hero cool aku -uria-
-tak ingin nak berebut Firas Ali yang tak seberapa dengan aku *Hoi!Firas aku terbahekkk kot*
-kau nak panglima ke pang10?Hahaha
-COOLIO-
+Azah comey katanya+



Kami makan di The Johnnys. Eh betul ke spelling dia tu? Persetan tu semua. Tak penting.Haha Makan steam row row your boat. :P Fuhhh. Ambil set yang tu pun dah senak perut. Gila ke apa nak tamak lagi.Fuhh-fuhhh.

Tengok gambar lagi!Jangan buat muka pulak.Haha




Alah alah, bagi lah can kat birthday girl kan nak letak gambar dia. :)

Ouh aza, waktu nak ambik gambar minum air sambil jeling-jeling tu I failed la yank! Sebab tu aku gelak je. Bab eye contact ni I failed! I takut tengok mata orang.T-T

Main suap-suap tu biasa lah,normal. Haha

Apa hadiah tahun ni?Sempena 20 tahun?

Paling ingat, waktu Form5(which is 16th birthday), parents bagi jam Rossi Valentino. Sampai sekarang masih pakai jam yang sama.:)

Masuk matrik, celebrate kat matrik lah. Masuk U, celebrate kat U lah.Waktu 1st year, sambut kat bilik ja. Waktu 2nd year sambut birthday kat Induk, interview SLTP.



 
Here we are. New family. :)

Ehem-ehem. Nak hadiah nak hadiah. Eh hah. Nak kad raya. Nak duit raya.

Amboi. Semua nak. Mintak kat sapa pun tak taw.

Thanks untuk hadiah pada mereka yang berkenaan. Sayang korang. :)
Thanks jugak pada mereka yang wish.:)

p/s: Tak sabar nak balik raya!!!!!!2 september, cepat lah datang~~~~~~~~:)

10 comment(s):

MissTashigiSpooKy said...

hahahaha.. suka2..
nak wat cmne, bajet xckup nak beli kad, kena wat sndri..
xlawa pon xpe.. haha
Layankan..
ps: lpe lak, aku da mntk kad raya officially tue, jgn lpe post~~ hehe

MissTashigiSpooKy said...
This comment has been removed by the author.
~roslinda~ said...

hahahahahahA~
amboi,skali 2 hang post na~~~
hahaha
alahai,ktaorg bkn mslh bajet p0n..
tp malas dan tak de idea..
duk dpan kertas tu berjam2 x gerak2 gak pape t..haha
eh eh kad raya?
haha
wktu 1st year ak ad bg ko ea leha?
hahah ko pksa ak ke dlu?haha

MissTashigiSpooKy said...

ish mne de, kan satu je komen tue.. hahahah.
ish , sampai ati ko mnuduh aku memaksa ko..
mmg ko de bg pon, sbb wak2 1 st year aku de bg kad ryer ..
ko yg murah ahti nak reply..
thun ne , aku nak wat muka x malu mintak.. hahaha~

~roslinda~ said...

hahhaa
da ko removed,tp xblh removed forever..haha
xde arh..
ak da lupa sbnrnye..
sbb tu ak tnye..hahahha
rpnye ctenye bgitu...
bgos tol ak reply2 kad nih...haha
ish...ak x kreatip la..haha

Shoe + Syazz + Irah + Layha + Feecar said...

hahaha
aku xsuh ko wat sndri pon kad tue,
g beli kad rayer yg besar2 glamer pye..
SAIZ A4 TAW.. hahaha..
aku pon nak g beli kad ryer ne, xkreatif gak nak wat ~~ hahaha

~roslinda~ said...

hahahahaha
dah mlm lah leha...
sok je lah kita cite ea...
hahahhaha
:P
insyaAllah ye..:)

NURISHAK'S daughterS said...

hahahah.. xkire2..
nak KAD RAYER GAK..
MLAM ke pagi ke nak KAD RAYER GAK..
SAWAn~~
. ish aku xpasan lak aku komen pkai blog family..
haha~~

~roslinda~ said...

hahhaha
ak sepuk jugak minah ni karang~~~~

MissTashigiSpooKy said...

WEy, aku tggu NE bile KO nak UPLOAD gmbr keK bezday KO kat bLOG NE??
hahaha..
smPAI ati KO XMGHARgai pemberian AKu ngan AZA...
tguris ati KTRG... cepat UPload.. HEE~