Subscribe Twitter

Friday, August 27, 2010

Selamat Hari Muda Roslinda Hani!


Assalamualaikum!

Hari ni kita bercerita tentang pertama.

Tak kisah lah apa yang berkaitan dengan yang pertama kan.
Kekasih pertama, hari pertama atau apa apa yang berkaitan dengan yang pertama mesti dianggap istimewa kan?

Kenapa ye?

Mungkin sebab dia yang pertama?

Mungkin juga.

Kalau boleh, nak jadi yang pertama pada semua orang, biar special sikit na?

Heeee. Apa aku nak cerita ni?


Tak kisah lah. Sebab aku ada anda anda yang wish. Thanx ye korang. :)

Raimi cakap bagitahu je nak hadiah apa. Eleh eleh rasa bersalah la tu lupa birthday best fren sendiri!

Ngeeeeee
Ada dua list kali ni. Yang wish before pukul 12 mlm and yang wish after pukul 12 mlm.

Apa apa pun thanx.

Nak bagi hadiah lagi lah dialu-alukan.

Nak alamat rumah tak?

Boleh je. :)

Bersamaan 27 Ogos 1990 jam 2.50 pagi, seorang bayi perempuan telah dilahirkan.:)

p/s: nanti update pasal hadiah mereka. Thanx korang. :) Aza, Leha, and Yasmin. :)

10 comment(s):

d2z said...

happy birthday~ :)

~roslinda~ said...

thanx thanx thanx d2z!!!!
:)

aqem jr said...

hepi besday..^_^..aqem jr doakan rakan blog sy nie berjaya di dunia dan di akhirat..good luck ya.

~roslinda~ said...

amin..
moga umur yg menginjak ni memberi sesuatu yg brharga utk sy~~~
thanx aqem..:)

rhazes mohamad said...

ha ni abang hensem datang....wish selamat hari jadi....panjang umur...semoga berkekalan ke anak cucu

~roslinda~ said...

hahahhaa
awwwwww~~~~~~~
abg hensem wahhhh~
hahahha
thanx radzi..walaupun lambat beberapa jam kan :)

Fikri said...

selamat menjejakkan kaki ke kelab orang tua. haha.

~roslinda~ said...

hey fikri!
haha
aku tetap lg muda dr kau okay!
terima hakikat itu~~~
:)

MissTashigiSpooKy said...

hahah.. mne dpt gmbr kek tue? tggu sok ek~~.. hee

~roslinda~ said...

hahaha
dr google sthun yg lpas~
:)