Subscribe Twitter

Wednesday, August 25, 2010

Pernah Google nama sendiri?

Assalamualaikum!
saja tak da kerja nak update benda ni. Atas ni last month punya.



Ini pula this month punya.

sapa yang tak senonoh google tu?Haish

Ini pula last week punya.
This week punya belum keluar. Tapi antaranya ialah 'cara lupakan bf lama'.

Hahahaha Bilakah?Biasalah tu, mesti bloglist dalam list sini ada tulis, aku terkena tempias sekali.

cara tangkap gambar?cara lupakan gf?cara lupakan seseorang?apa perempuan tak suka pada lelaki?

hEEEEE

Itu semua dari sudut pandangan saya sendiri.

So, take the positive side, ignore the negative side.:)

Saya manusia jugak.

:)

Dah.Off~

8 comment(s):

Danial Ikhwan Jaafar said...

hahha kelakar2 kan cara orang jumpe blog kita. hahah

Queen said...

saya faveret la tuh search nama sendirik..agagga

~roslinda~ said...

danial, hahhaa mcm2 jenis org :)
tp xpe, smpai gak ke sni heee

~roslinda~ said...

queen, eh seronok gak..heee
tp x menarik sgt lah,sbbb jumpa blog sendri jek yg byk :)

muhdfahmy said...

1st picture ku meragui.

~roslinda~ said...

muhdfahmy,mengapakah???

MissTashigiSpooKy said...

hani, ko jual kucing ke? hahaha~

~roslinda~ said...

leha,itu cerita dulu.
hahahhaha
kucing mana aje lah aku nak jual weh..
org yg dlm blog list tu yg tulis,ak kena tempias skali..