Subscribe Twitter

Wednesday, October 20, 2010

Hoy Hoy. I'm too young to involved with this.Blah!

Salam roslinda, sy is3 01237245** juz nk bgtau awk spaya x brhbung ngan my husband lg..awk cri la llaki yg lbih sesuai ngan awk tp xtau la sy klu2 awk mmg cr suami org sbg psangn..fikir la jika awk d tmpt sy,

 *kesinambungan entry yang lepas*

Kau tak rasa nak mengamuk ke bila baca?T-T

Kau tahu apa aku jawab?Ahahaha~ 

Aku jawab,

Hey perempuan. Cakap jangan sebarang cakap. Kita hidup penuh adab, make sure you are not excluded. Apa bukti kau nak tuduh aku kacau laki kau.Ada?Mintak maaf lah nak cakap kan, apa kelebihan yang laki kau ada untuk aku ambil dia?Kalau kau isteri yang bagus, jaga suami kau la weh. I'm too young to get involved with this,get off to your real life.Blah~
The problem is, aku tak da bagi respon pun kat laki dia. And MMS tu Dania yang send okayyy. Plus, aku mana ada nombor laki dia or bini dia or what so ever. Dia sms kat Mak aku, which is nombor yang Dania guna tu.

Maaf lah kak. Gerun saya untuk menghancurkan atau merosakkan masjid orang lain. Apatah lagi saya juga perempuan seperti anda. Saya tak tahu apa LELAKI itu bagitahu kat akak, tapi saya rasa akak lagi kenal siapa suami/bekas suami akak sendiri. Tak kisah lah anda memang isteri/bekas isteri dia. Berdosa lah saya kalau menganggu rumah tangga orang lain. Tuduhan menganggu suami orang sangat besar. Nauzubillah~LELAKI tu, kalau aku tahu kau bagitahu benda yang sebaliknya atau kau menyamar dalam kes ni, memang aku ******* kau habis-habisan. Jangan kacau hidup aku sebab aku tak pernah kacau hidup kau.*awww garang tak*

Kalau Sheikh Muszaphar Shukor ke, takpa lah jugak kan. Berbaloi sikit.Hahaha~

Ouh, hadapi masalah dengan senyuman kan?:)

Banyak hero yang murah hati nih. Terharu terharu! *lap air mata sebentar.sob3*

p/s: Benda yang benar adalah benar belaka, buat apa nak takut.


nuffnang_bid = "8a7e067be7456f93539e3b334c1c8d89";

17 comment(s):

fay said...

awk kacau isteri sy.awk mengorat dia.jgn kacau isteri sy lg.hahah..

~roslinda~ said...

isteri?
bila muhd fahmy beristeri?
fuyo0o0oh2...
hahahahha~
*sebenarnya tak faham sgt*
aha~

MissTashigiSpooKy said...

hahahaha....
i loooooooooike ~~

~roslinda~ said...

leha,ak taw ko mmg sukee ak~
terima kasih2..hahahhaa
:P

fay said...

sepak mahu?hahaha.gedix!!

~roslinda~ said...

eh ayat sy okay yg sepak2 tu...mne bley tiru..
hahaha btol lah,slh ea pe sy ckp~~~
ble mse anda kahwin?xjmput p0n~haha
eh mne ade gedik aih,comel kn?:P

fay said...

bkn tak mahu jemput.anda kecewa nanti.anda kn pengantin perempuan sy.

wadud@duad said...

a'ah.. wadud pown kurang paham..
camner neh??:D

fay said...

wah..ada yg sokong.adus.*kalah la cmni*

MissTashigiSpooKy said...

hahahahaha..

~roslinda~ said...

hahahahahahha
apa nih...
awwww~statement..berani2!haha
wadud, krg fham yg mne??haha
leha,ko x abeh2 gelak kn...

MissTashigiSpooKy said...

yolah, nty aku nangis ko pelik lak~~

~roslinda~ said...

hahahaha
bak kata aza,klu leha ngs,kena tgkp gamb tu...
haha

MissTashigiSpooKy said...

haha
gune DSLR ek
kenangan t'indah tue.~

~roslinda~ said...

hahhaha
insyaAllah..
klu nk gune dslr,ko kena ngs lme skit lah..
sbb bateri,lens sume blom psang lg..
mkn masa tu sume..ahhahahah

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

cakap dan makan sekarang kena jaga..adakah tujuan post ini sampai kepada yang empunya

~roslinda~ said...

tidak,sekadar berkongsi..
sya taw kata2 saya agak kasar,tp kadang2 jangan dijolok sarang lebah..
kerana apa yang dituduh nya lagi perit dengan mcm2 kata2 cerca~
dan akhirnya,dia sndri yang mengaku yang suaminya yg knonnya mengaku duda itu sudah berulang kali ada masalah dengan perempuan. T-T
maaf,sy tak sempurna.